advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Pizza amb base de tonyina amb Thermomix®

09 September 2020
09 September 2020
Categoría:

Hola!!


Feia dies que no us escrivia, i és que amb tot el tema del Covid organitzar-me m'ha estat difícil. Però aquí estic denou amb moltes ganes de compartir amb vosaltres els plats que faig amb el meu Thermomix® tm6.


Som-hi!


Avui he fet una pizza! i direu què té aquesta pizza d'especial?


Doncs primer de tot és sense gluten i segon que és ben original!  amb base de tonyina! i a més m'ha encantat!


Primer de tot escalfem el forn a 220ºC i posem un paper de forn sobre la bandeja on després hi col·locarem la massa de la pizza.


Posem al vas 40gr de formatge Gouda (o mozzarella, o el formatge que us agradi més) i trocegem 5seg|vel5. Retirarem el formatge ratllat en un bol i seguim.


Posem en el vas 200gr de tonyina natural (prèviament escorreguda en el cistellet) -- jo hi vaig posar tonyina amb oli d'oliva -- 2 ous, 1/2 cp de sal, pebre al gust i 1/2 cp d'orenga i barregem 10seg|vel3. Posem la barreja sobre la bandeja de forn i l'extenem amb el dors d'una cullera, presionant la barreja formant un cercle.


Forneja durant 20-25min a 220ºC. Mentrestant continua la recepta.


Posa en el va 100gr de ceba, 1 dent d'all i troceja 5seg|vel5. Amb l'espàtula baixa els ingredients cap al fons del vas.


Afegeix 200gr de tomata madur en trossos, 1/2 cp de sal, 1/2 cp d'orenga i herbes provençals al gust i trocegem 5seg|vel6.


Amb l'espàtula baixem tots les ingredients cap al fons del vas. Col·loca el cistellet sobre la tapa en vers del cubilete i calenta 10min|120º|vel1.


Mentrestant, talla 1/2 carbassó a rodanxes i després 4 o 5 xampinyons a lámines fines i reserva-ho tot.


Quan hagi finalitzat el temps de forn, retira la bandeja i reparteix la salsa de tomata del vas per la superfície de la pizza de tonyina, i distribueix les verdures i el formatge ratllat reservat per sobre.


Forneja durant 10minuts més a 220ºC. Retira del forn, talla en porcions i a gaudir-la!


Espero que us agradi!




Recordeu qeu si teniu algun dubte teniu el formulari del meu blog per omplir i em posaré en contacte amb vosaltres el més aviat possible!


Moltes gràcies!!!

Solicita demostración
09 September 2020
icon-print-2