advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Tacos integrals de llenties amb dip de tofu amb Thermomix®

19 February 2020
19 February 2020

Hola!!


Avui us ensenyaré una recepta que ha sorprès molt i que està boníssima, feta amb el Thermomix® Tm6, però adaptable a models anteriors!


Quan tenim invitats que volem sorprendre, quan són vegans o també vegeterians i no sabem què fer-los, aquí teniu un entrant que segur que triomfeu! 


Som-hi!


TACOS INTEGRLES DE LENETEJAS CON DIP DE TOFU


Farcit


Posa un bol sobre la tapa de vas i pesa 150gr de llenties. Cubreix-les amb aigua i deixa-les en remull durant 4 hores.


Posa en el vas 40gr d'avellanes torrades i pica-les 2 seg/vel 7. Retira del vas i reserva.


Posa en el vas 1000gr d'agua, amb una cp de sal. Introdueix el cistellet amb les llenties aclarades i programa 25 min/100°C/vel 4. Amb l'osca de l'espàtula extreu el cistellet i reserva. Buida el vas.


Posa en el vas 1 dent d'all, 120gr de pebrot vermell i 35gr d'oli d'oliva i troceja 5 seg/vel 5.


Afegeix 100gr de ceba tallada a juliana fina i sofregeix 8 min/120°C/gir invers/vel 1.


Incorpora les llenties cuites, les avellades picades reservades i el pebre vermell dolç i barreja  5 seg/gir invers/vel 1. Acaba de barrejar amb l'espàtula. Retira-ho a un bol i reserva. Renta el vas. 


Dip de tofu


Posa en el vas 250gr de tofu, 20gr d'oli d'oliva, els 10gr de vinagre de sidra, 25gr de suc de llimona, 1 cp de sucre de coco, 15gr de salsa de soja i una mica de sal i tritura 15 seg/vel 7. Retira a un bol.


Tacos


Omple les 10 fulles d'enciam amb les llenties i per sobre uns brots de germinats. Serveix acompanyats del dip de tofu.



Aquesta recepta la vaig realitzar al Taller Saludable amb Thermomix® Tm6 que vaig fer a la Cooperativa de Vilajuïga @empordalia. Moltes gràcies i agraïr el seu interès.


Si voleu més informació sobre Thermomix® , i de les seves funcions i mètodes de pagament i assessorament, només heu d'omplir el formulari del meu blog i em posaré en contacte amb vosaltres el més aviat possible.

Moltes gràcies i a seguir treballant com fins ara!

Solicita demostración