sushi amb Thermomix®
#Técnicas básicas 13 agosto 2019
SUSHI AMB Thermomix®
Us agrada el sushi? no cal que sigui amb peix cru, el podeu adaptar segons els vostres gustos.
aqui teniu alguna idea per farcir-lo:
tronquet de mar
gambetes
truita a la francesa
formatge i pernil dolç
fruites o verdures: mango, advocat, pinya, cogombre, pastanaga, apit...
peix: salmo, tonyina, salmo fumat, tonyina de llauna
carn: tires de pollastre cuites amb salsa de soja
ingredients per la cocció de l'arros:
200gr arros de gra rodo o especial per sushi
470gr aigua
30gr vinagre d'arros
10gr sucre
1/2 cll de sal
Es molt important rentar be l'arros fins que aigua ens surti ben transparent.
1) dins el gos 200gr aigua
2) agafem un paper de forn encerat l'arrugem i el ben mullem sota l'aixeta. forrem el cistellet amb el paper i col.loquem l'arros
3) afeguim sobre arros 270gr d'aigua
4) dins el cubilet possarem el vinagre, sucre i sal
5) courem 16 minuts/varoma/vel1
un cop cuit caldra treure el cubilet amb conta i abocarem l'arros sobre un safata que no sigui metal.lica anirem movent i airejant mentre aboquem el preparat del cubilet per sobre l'arros!
i ja el tindre llest per fer el nostre sushi!!
si vols apendre a fer sushi o alguna altre recepta no dubtis en encriure'm "te llamo gratis" i em possare amb contacte amb tu!