Thermomix® Girona

Laura Manera Duran

<p>Em dic <strong>Laura Manera</strong> sóc Team Leader a la delegació de Girona.</p> <p>Abans de ser agent comercial vaig ser clienta. El Thermomix®  mou passions gràcies a una cuina fàcil, sana, econòmica, creativa i ràpida.</p> <p>En aquest blog trobareu receptes, promocions, trucs per poder treure el màxim rendiment cuinant en vertical fent varis plats ahora i així estalviar temps i energia.</p>

Em dic Laura Manera sóc Team Leader a la delegació de Girona.

Abans de ser agent comercial vaig ser clienta. El Thermomix®  mou passions gràcies a una cuina fàcil, sana, econòmica, creativa i ràpida.

En aquest blog trobareu receptes, promocions, trucs per poder treure el màxim rendiment cuinant en vertical fent varis plats ahora i així estalviar temps i energia.

Pan de cañada

05 marzo 2019
05 marzo 2019

Pan de cañada




1) ponga en el vaso 220gr agua, 1 pastilla de levadura prensada fresca y mezcle 1 min/37°C/vel2.


2)Añada 400gr harina, 30 gr aceite y 1 cucharadita de sal y amase 1 min/funcion amasar.


3)Precaliente el horno 220°C.


4)Con las manos extienda la masa dándole forma. Presiene con los dedos riege con 50ml de aceite y espolvoree con azúcar. Si lo desea puede añadir un chorro de anis. 


5) hornee durante 20 minutos 220°C


Quieres aprender o conocer Thermomix® ? No dudes en contactarme rellenando el formulario y te llamare sin ningun compromiso.

Solicita demostración