Focaccia con Thermomix®

#Masas, panes y repostería 16 abril 2020

Focaccia


trobareu aquesta recepta a cookidoo amb el nom "FOCACCIA DE CHERRYS CON HIERBAS PROVENZALES"  https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r145071





PAS A PAS:



  1. Amb un plat barregem les tomates xerrys i les amanim al gust. (sal, oli, orenga, all en pols...)

  2. Posem al got 300gr d'aigua, 25gr llevat fresc o 1 sobre de llevat deshidratat en pols, 1 cullereta de sucre 25gr oli i barrejarem 1 min/37·C/vel2.

  3. Afegim 200gr farina de força i 150gr farina normal (si només tenim 1 tipus de farina poseu 370g) una mica mes aixi no us querada tant liquida i serà mes fácil de treballar. sal i utilitzarem la funció amassar del Thermomix® durant 1 minut.

  4. Deixem reposar la massa a la safata de forn uns 20 minuts (jo la deixo reposar ja amb la forma rectangular)

  5. Escalfar el forn a 220·C 

  6. Afegirem les tomates, olives, ceba, herbes aromàtiques al gust que la vulgueu fer... 

  7. Enformarem durant uns 20-25 minuts a 220·C


Si vols que preparem aquesta recepta junts no dubtis en sol.licitar una demostració. Durant aquest període ho farem a traves d'una videotrucada tu a casa teva i jo a la meva!