coca de sant joan
#Masas, panes y repostería 05 junio 2018
COCA DE SANT JOAN
Ingredients:
100gr de sucre
pell de 1 llimona sense la part blanca
pell de 1 taronja sense la part blanca
180gr d'aigua
2 ous
60gr mantega a temperatura ambient
500gr farina de reposteria
25gr llevat fresc
mitja culleradeta de canyella
30gr anis d'olç
1 ou per pinzellar la massa
fruites , pinyons...
Preparació:
1. Ratllar el sucre 30seg/vel10, agegir la pell de llimona i taronja ratllar 30seg/vel5-10
2. posar dins el got tot els ingredients per ordre amb el que estan escrits. Programar 14min/funcionar amasar.
3. Agafar la safata del forn amb paper vegetal i abocar la massa. treballar una mica amb les mans untades amb oli i donar forma. pintar amb ou i decorar amb fruita o pinyons.
4. deixarem reposar que vagi llevant.
Una manera de fer-ho es encendre la llum de forn o encendre'l a 50º i possar la coca a dins per que vagi llevant. si no es vol fer aixi necessitarem unes 3 o 4 hores a temperatura ambient.
5. encendre el forn a 200º un cop calent baixar la temperatura a 180º. Coure de 8 a 12 minuts.
Disfruteu d'una estupenda coca! Molt bona revetlla!!