coca de sant joan

#Masas, panes y repostería 05 junio 2018

COCA DE SANT JOAN


Ingredients:


100gr de sucre


pell de 1 llimona sense la part blanca


pell de 1 taronja sense la part blanca


180gr d'aigua


2 ous


60gr mantega a temperatura ambient


500gr farina de reposteria


25gr llevat fresc


mitja culleradeta de canyella


30gr anis d'olç


1 ou per pinzellar la massa


fruites , pinyons...


Preparació:


1. Ratllar el sucre 30seg/vel10, agegir la pell de llimona i taronja ratllar 30seg/vel5-10


2. posar dins el got tot els ingredients per ordre amb el que estan escrits. Programar 14min/funcionar amasar.


3. Agafar la safata del forn amb paper vegetal i abocar la massa. treballar una mica amb les mans untades amb oli i donar forma.  pintar amb ou i decorar amb fruita o pinyons.  


4. deixarem reposar que vagi llevant.


Una manera de fer-ho es encendre la llum de forn o encendre'l a 50º i possar la coca a dins per que vagi llevant.  si no es vol fer aixi necessitarem unes 3 o 4 hores a temperatura ambient.


5. encendre el forn a 200º un cop calent baixar la temperatura a 180º. Coure de 8 a 12 minuts. 


Disfruteu d'una estupenda coca! Molt bona revetlla!!