advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Laura Manera Duran

Em dic Laura Manera sóc Team Leader a la delegació de Girona.

Abans de ser agent comercial vaig ser clienta. El Thermomix®  mou passions gràcies a una cuina fàcil, sana, econòmica, creativa i ràpida.

En aquest blog trobareu receptes, promocions, trucs per poder treure el màxim rendiment cuinant en vertical fent varis plats ahora i així estalviar temps i energia.

Em dic Laura Manera sóc Team Leader a la delegació de Girona.

Abans de ser agent comercial vaig ser clienta. El Thermomix®  mou passions gràcies a una cuina fàcil, sana, econòmica, creativa i ràpida.

En aquest blog trobareu receptes, promocions, trucs per poder treure el màxim rendiment cuinant en vertical fent varis plats ahora i així estalviar temps i energia.

BIZCOCHO DE YOGUR

01 May 2017
01 May 2017

  ingredientes;80gr aceite de girasolla piel de un limon solo la parte amarilla150gr azúcar (yo use panela)3 huevos200gr harina de reposteria1 yogur de limon o natural1 pellizco de sal1 sobre de levadura química preparacion; 

  1. ponga en el vaso el azucar y la piel de limon pulverice 10seg/V10
  2. añada los huevos y mezcle 30seg/v3
  3. agregue la harina, el yogurt, el aceite y la sal y mezcle 1min/v5
  4. añada la levadura quimica y mezcle 15seg/v5 vierta la mezcla en el mode previamente engradaso.
  5. hornee durante 30 minutos a 180ºC
 suguerencias;deje enfriar el bizcocho dentro del molde durante 10 minutos antes de sacarlo y ponerlo en un plato de servir.puede espolvorear con azucar glas al gusto.   
Solicita demostración