advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Cristina Rodriguez Maso

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

Com fer curry de porc i arrós blanc al vapor (India) amb Thermomix® / Como hacer curry de cerdo y arroz blanco al vapor (India) con Thermomix®

24 May 2019
24 May 2019
Categoría:

Bon dia a tothom,

avui us porto una recepta que la podeu trobar a la col·lecció d'Orient on podeu gaudir de diferents menjars típics d'aquesta zona.

Des de Thermomix® Girona us convido a provar aquesta deliciosa recepta.

Comencem:


Ingredients


1 ceba a quarts (aprox. 150 g)
150 g de pebrot verd a trossos
1 llauna petita de rodanxes de pinya en el seu suc (aprox. 150 g) en trossos
1 - 2 grans d'all
1 tros de gingebre fresc (2 cm)
750 g d'agulla de porc en trossos d'aprox. 3 cm
250 g de llet de coco
1 cullerada de curri en pols
2 culleradeta de sal
200 g d'arròs de gra llarg
400 g d'aigua

Preparació


Poseu en el vas els alls i el gingebre i piqui 2 seg / vel 7.



Poseu en el got la ceba tendra i el pebrot i trossegi 6 seg / vel 4. Aboqui en el recipient Varoma i afegiu la pinya en trossos.


Afegiu la carn de porc, la llet de coco, el curri i 1 culleradeta de sal. Situeu el recipient Varoma en la seva posició. Col • loqui la safata Varoma folrada amb paper d'enfornar humitejat amb aigua. Poseu sobre el paper l'arròs i l'aigua i empolvori amb 1 culleradeta de sal. Tapi el Varoma i programi 30 min / Varoma / gir invers / vel cullera. Barregi la carn amb les verdures i la pinya del Varoma i serveixi acompanyades de l'arròs.


Bon profit!!



Buenos días a todos,

hoy os traigo una receta que se puede encontrar en la colección de Oriente donde podrá disfrutar de diferentes comidas típicas de esta zona.

Desde Thermomix® Girona os invito a probar esta deliciosa receta.

Empezamos:


Ingredientes

    400 g de agua
    200 g de arroz de grano largo
    2 cucharadita de sal
    1 cucharada de curry en polvo
    250 g de leche de coco
    750 g de aguja de cerdo en trozos de aprox. 3 cm
    1 trozo de jengibre fresco (2 cm)
    1 - 2 dientes de ajo
    1 lata pequeña de rodajas de piña en su jugo (aprox. 150 g) en trozos
    150 g de pimiento verde en trozos
    1 cebolleta en cuartos (aprox. 150 g)

Preparación


Ponga en el vaso los ajos y el jengibre y pique 2 seg/vel 7.



Ponga en el vaso la cebolleta y el pimiento y trocee 6 seg/vel 4. Vierta en el recipiente Varoma y añada la piña en trozos.



Añada la carne de cerdo, la leche de coco, el curry y 1 cucharadita de sal. Sitúe el recipiente Varoma en su posición. Coloque la bandeja Varoma forrada con papel de hornear humedecido con agua. Ponga sobre el papel el arroz y el agua y espolvoree con 1 cucharadita de sal. Tape el Varoma y programe 30 min/Varoma/giro inverso/vel cuchara. Mezcle la carne con las verduras y la piña del Varoma y sirva acompañadas del arroz.

Que aproveche!!


Solicita demostración
24 May 2019
icon-print-2