Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!
Home › Delegación Girona › Anna Maria Colomé Fiol › Postres y dulces › BUNYOLS DE QUARESMA DE MONIATO, BANYATS AMB SUCRE I CANYELLA
Anna Maria Colomé Fiol
Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!
¿Quieres que te llame Anna Maria Colomé Fiol?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Anna Maria Colomé Fiol por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
BUNYOLS DE QUARESMA DE MONIATO, BANYATS AMB SUCRE I CANYELLA
04 April 2023Avui us ensenyarem a fer uns deliciosos bunyols de moniato, una variant dels bunyols tradicionals amb un toc dolç i diferent!
Aquí us presento una recepta senzilla
Ingredientes
- 250 GR DE MONIATOS
- 5 GR LLEVAT FRESC
- 110 GR DE FARINA DE REPOSTERIA
- 5 GR LLEVAT DE PA DESHIDRATAT
- 7 + 30 GR DE SUCRE
- 4 GR DE CANYELLA
- 35 + 35 ML AIGUA TÈBIA
- OLI DE GIRASOL
- 300 ML AIGUA
Pasos de la receta
Pelar i tallar el moniato a daus,
Posar aigua al got, posar dins el cistell amb el moniato i programar 17', varoma, vel/1
Treure cistell i buidar l'aigua
Posar en got el moniato + la farina i triturar 30", vel 5
Amb 35 ml d'aigua tèbia, diluir 5 gr de llevat fresc + 7 gr de sucre, afegir al got amb el moniato, programar 15", vel /1
Posar en 1 bol, tapar amb un drap i deixar reposar durant 1 h
Diluir 5 gr de llevat de pa deshidratat amb aigua tèbia i afegir a la massa, amb una espàtula amb moviments envolvents ho anem integrant
Deixar reposar en el mateix bol i tapat amb un drap 1h+
Posar en una màniga pastissera, escalfar oli en una paella o fregidora i anar tirant voles rodones i deixar fregir fins que quedin daurades
Retirar i posar en paper de absorvent
En un plat posarem el sucre i la canyella i els rebossarem
Es poden menjar tebis "BRUTALS" o freds.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.