advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Anna Maria Colomé Fiol

Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!

Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!

CONILL AMB PEBROT

19 February 2023

icon-clock Tiempo de preparación 00:15:00 mins

icon-persons Ración para 3 personas

19 February 2023
Categoría:


TORNANT A LA CUINA D'ABANS


Plat típic amb productes de la nostra terra i amb un contingut baix de greixos


Recomanat en dietes no pesades i per rebaixar els greixos 

icon-list

Ingredientes

  • 10 gr ametlles torrades
  • 2 grans d'all
  • 5 unit. múrgules deshidratades
  • 50 gr oli d'oliva
  • 120 gr ceba
  • 150 gr pebrot vermell
  • Mig conill
  • 2 c/s tomata natural triturat
  • sal/pebre
  • branqueta de romaní
  • 30 ml de Brandy
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Posar conill salpebrat amb l'oli al got i deixar cuinar 20', 120º, vel cullera, gir a l'inversa

2 Paso

Afegir ceba, pebrot i tomata, cuinar 10', 120º, vel 1 gir inversa

3 Paso

Afegir brandy + picada i deixar cuinar durant 10', 100º, vel 1 gir inversa

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
19 February 2023
icon-print-2