Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!
Home › Delegación Girona › Anna Maria Colomé Fiol › Carnes y aves › CONILL AMB PEBROT
Anna Maria Colomé Fiol
Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!
¿Quieres que te llame Anna Maria Colomé Fiol?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Anna Maria Colomé Fiol por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
CONILL AMB PEBROT
19 February 2023TORNANT A LA CUINA D'ABANS
Plat típic amb productes de la nostra terra i amb un contingut baix de greixos
Recomanat en dietes no pesades i per rebaixar els greixos
Ingredientes
- 10 gr ametlles torrades
- 2 grans d'all
- 5 unit. múrgules deshidratades
- 50 gr oli d'oliva
- 120 gr ceba
- 150 gr pebrot vermell
- Mig conill
- 2 c/s tomata natural triturat
- sal/pebre
- branqueta de romaní
- 30 ml de Brandy
Pasos de la receta
Posar conill salpebrat amb l'oli al got i deixar cuinar 20', 120º, vel cullera, gir a l'inversa
Afegir ceba, pebrot i tomata, cuinar 10', 120º, vel 1 gir inversa
Afegir brandy + picada i deixar cuinar durant 10', 100º, vel 1 gir inversa
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.