Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!
Home › Delegación Girona › Anna Maria Colomé Fiol › Aperitivos, entrantes y tapas › LLÀGRIMES DE PARMESÀ
Anna Maria Colomé Fiol
Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!
¿Quieres que te llame Anna Maria Colomé Fiol?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Anna Maria Colomé Fiol por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
LLÀGRIMES DE PARMESÀ
15 May 2023Avui us proposo llàgrimes de parmesà.
Un excelent aperitiu que segur triunfaràs
Es poden menjar fredes o calentes i si les vols com a postres, les pots espolvorejar amb cacau en pols.
Ingredientes
- 200 GR FORMATGE PARMESÀ
- 1 PESSIC DE PEBRE NEGRE
- 3 CLARES D'OU
- OLI PER FREGIR (OLIVA o GIRASSOL)
Pasos de la receta
REUREM LA PELA DEL FORMATGE I EL TALLAREM A TROÇOS (3 cms)
POSAR FORMATGE DINTRE EL GOR I RATLLAR 5-20", VEL 10
RESERVAR EN UN BOL
POSAR LA PAPALLONA
POSAR LES CLARES D'OU
2', VEL 3.5
AFEGIR MENTRESTANT PER EL VOCAL EL PARMESÀ RATLLAT, FINS QUE QUEDI UNA MASSA
POSAR EN UN BOL I FORMAR BOLETES
FREGIR-LES AMB OLI (OLIVA o GIRASSOL) A 180º
QUAN SON ROSSES POSAR EN PAPER ABSORVENT
EMPLATAR I SERVIR.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.