advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Merce Roca Vilalta Delegació Girona

Bienvenidos a mi blog de Thermomix® . Soy Mercè, Agente Comercial Oficial de Thermomix® España, vivo en La Bisbal d'Empordà y pertenezco a la Delegación de Thermomix® Girona. Para cualquier información, contactad directamente conmigo y estaré encantada de atenderos! Benvinguts al meu blog de Thermomix® . Em dic Mercè i soc Agent Comercial Oficial de Thermomix® España, visc a La Bisbal d'Empordà i pertanyo a la Delegació de Thermomix® Girona. Per a qualsevol informació, contacteu directament amb mi i estaré encantada de atendre-us!  

Bienvenidos a mi blog de Thermomix® . Soy Mercè, Agente Comercial Oficial de Thermomix® España, vivo en La Bisbal d'Empordà y pertenezco a la Delegación de Thermomix® Girona. Para cualquier información, contactad directamente conmigo y estaré encantada de atenderos! Benvinguts al meu blog de Thermomix® . Em dic Mercè i soc Agent Comercial Oficial de Thermomix® España, visc a La Bisbal d'Empordà i pertanyo a la Delegació de Thermomix® Girona. Per a qualsevol informació, contacteu directament amb mi i estaré encantada de atendre-us!  

Crema de calabaza y curry

10 September 2019
10 September 2019
Categoría:


Arriben les primeres pluges, les temperatures son lleugerement més fresques i ja venen de gust les cremes calentes, si a més a més son com aquesta amb ingredients propis de la temporada i amb un toc exòtic que li dona el curri, tenim un excel·lent primer plat, apetitós i nutritiu...preparats per la tardor?


La recepta la trobareu a Cookidoo, i jo personalment he canviat la nata per iogurt de cabra i hi he escampat unes llavors de carbassa caramelitzades amb vinagre d’ume...


Llegan las primeras lluvias, bajan ligeramente las temperaturas y ya apetecen las cremas calientes, si además son como esta con ingredientes de la temporada y con un toque exótico que le da el curry, tenemos un excelente primer plato, apetitoso y nutritivo...preparados para el otoño?


La receta la encontrareis en Cookidoo, y yo personalmente le he cambiado la nata por yogur de cabra y le he esparcido por encima unas semillas de calabaza caramelizadas con vinagre de ume...

Solicita demostración
10 September 2019
icon-print-2