Bienvenidos a mi blog de Thermomix® . Soy Mercè, Agente Comercial Oficial de Thermomix® España, vivo en La Bisbal d'Empordà y pertenezco a la Delegación de Thermomix® Girona. Para cualquier información, contactad directamente conmigo y estaré encantada de atenderos! Benvinguts al meu blog de Thermomix® . Em dic Mercè i soc Agent Comercial Oficial de Thermomix® España, visc a La Bisbal d'Empordà i pertanyo a la Delegació de Thermomix® Girona. Per a qualsevol informació, contacteu directament amb mi i estaré encantada de atendre-us!
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Merce Roca Vilalta Delegació Girona
Bienvenidos a mi blog de Thermomix® . Soy Mercè, Agente Comercial Oficial de Thermomix® España, vivo en La Bisbal d'Empordà y pertenezco a la Delegación de Thermomix® Girona. Para cualquier información, contactad directamente conmigo y estaré encantada de atenderos! Benvinguts al meu blog de Thermomix® . Em dic Mercè i soc Agent Comercial Oficial de Thermomix® España, visc a La Bisbal d'Empordà i pertanyo a la Delegació de Thermomix® Girona. Per a qualsevol informació, contacteu directament amb mi i estaré encantada de atendre-us!
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ARRIBEN LES REVETLLES...PREPARATS PER FER COQUES? / LLEGAN LAS VERBENAS, PREPARADOS PARA HACER COCAS?
25 May 2014Us he posat la més típica de les coques de Sant Joan, la de briox, n'hi ha moltes versions, però jo em quedo amb aquesta recepta que em va passar un dia una companya i que veureu que surt boníssima. Podeu farcir-la de crema, de nata,...o fer-hi un trenat a sobre també de crema, posar-hi pinyons...aquí ja fareu còrrer la vostra imaginació per fer-la al vostre gust, el que està clar és que passareu una estona distreta i la coca us sortirà molt bona i econòmica... I, si voleu venir a la vostra delegació a fer un primer assaig, estigueu atents als tallers que s'están fent i programant! Bona revetlla!Os he puesto la más típica de las cocas de San Juan, la de briox, hay muchas versiones, pero yo me quedo con esta que os he puesto, que me la pasó en su día una compañera y veréis que sale buenísima. Podéis rellenarla de crema, de nata,...o hacer un trenzado encima también con crema, poner piñones...aquí ya pondréis de vuestra imaginación para elaborarla a vuestro gusto, lo que está claro, es que pasaréis un rato entretenido y la coca os saldrá muy buena y económica...Y, si queréis venir a vuestra delegación a hacer un primer ensayo, estad atentos a los talleres que se están haciendo y programando! Feliz verbena!COCA DE SANT JOANINGREDIENTS:
- - 100 gr de sucre
- - La pell d'una taronja i d'una llimona
- - 2 ous
- - 65 gr. d’oli
- - 120 gr de llet
- - 30 gr d’anís dolç o d'aigua de tarongina
- - 30 gr de llevat de forner
- - 460 gr de farina
- - 1 ou per pintar
- - Sucre “turronat” ( sucre mullat amb unes gotes d’aigua)
- - Fruita confitada per decorar
- - 100 gr de azúcar
- - La piel de una naranja y de un limón
- - 2 huevos
- - 65 gr. de aceite
- - 120 gr de leche
- - 30 gr de anís dulce o de agua de azahar
- - 30 gr de levadura de panadería
- - 460 gr de harina
- - 1 huevo para pintar
- - Azúcar “turronado” ( azúcar mojado con unas gotas de agua)
- - Fruta confitada para decorar