advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mª Teresa Samitier Lopez

Me gusta el mundo de la cocina, especialmente la tradicional y sin gluten y sin lactosa.

Me gusta el mundo de la cocina, especialmente la tradicional y sin gluten y sin lactosa.

Comprar Thermomix®

Brunyols de l’Emporda

04 May 2023

icon-clock Tiempo de preparación 01:00:00 mins

icon-persons Ración para 12 personas

04 May 2023

Hola aqui us presento la meva recepta creada de brunyols de l’Emporda, ràpida i molt bona, i ràpida de fer amb només 30 minuts de llevar ja podeu agafar amb petites porcions i fer els brunyols 

icon-list

Ingredientes

  • 500 gr. de farina
  • La pell de una llimona només lo groc, si poseu lo blanc sol amargar
  • 3 ous
  • 80 gr. Sucre
  • 50 gr de oli d’oliva suau
  • 50 gr de greix de porc
  • 40 gr. de matafaluga, 30 gr amb pols i 10 gr. amb gra
  • 70 gr de anis
  • Una pastilla de llevadura de flaquer 25 gr
  • 1 sobre de llevadura Royal
  • Una cullera de Postre de Sal
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Posem dintre el got la pela de la llimona amb el sucre funció Vel 5 a 10. 30 segons

Afeguin els ous,oli,anis, matafaluga,la mantega de porc, i el llevat de flaquer 30 seg vel 4

2 Paso

Tot segit tirem la farina i els sobre de Royal i la cullera de sal i hu amases de 8 a 10 minuts vel espiga

3 Paso

Treurem la pasta del got i el deixarem reposar dins un bol tapat, pasat 30 minuts de llevat, anem agafat petits porcions anem fent el brunyols anem fregit i pasat per sucre.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración