advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

COM RECUPERAR ALIOLI AMB Thermomix®

01 November 2019
01 November 2019
Categoría:

HOLA!


Feia temps que no se'm tallava l'alioli. I és que quan no poses els grams mínims que ens marca la recepta del cookidoo.es no queda com hauria de quedar i es talla...


Ara que ve la tardor, començarem a fer quedades amb els amics, família, a fer barbacoes, calçotades, etc... i voldrem portar el nostre alioli fet amb el nostre Thermomix® .


En aquest post un explico el truc per si se us talla l'alioli.


NO PATIU, TOT TÉ SOLUCIÓ!


1. Amb un colador de malla fina separa la pasta d'alls, de l’oli.


2. (amb la papallona encara col·locada) Torna a posar la pasta dels alls dintre el vas. Posar una mica més de suc de llimona (no gaire, no supereu els 20’gr totals que ens demana el principi de la recepta sinó tindrà massa gust a llimona)


3. Posa el cubilete a al tapa.


3. Programa 4min|temp37º|vel3 i tira poc a poc l’oli que hem recuperat per la tapa.


BONA SORT!



Solicita demostración
01 November 2019
icon-print-2