Bienvenidos a mi blog de Thermomix® . Soy Mercè, Agente Comercial Oficial de Thermomix® España, vivo en La Bisbal d'Empordà y pertenezco a la Delegación de Thermomix® Girona. Para cualquier información, contactad directamente conmigo y estaré encantada de atenderos! Benvinguts al meu blog de Thermomix® . Em dic Mercè i soc Agent Comercial Oficial de Thermomix® España, visc a La Bisbal d'Empordà i pertanyo a la Delegació de Thermomix® Girona. Per a qualsevol informació, contacteu directament amb mi i estaré encantada de atendre-us!
Home › Delegación Girona › Merce Roca Vilalta Delegació Girona › Trucos › SUCRE INVERTIT / AZÚCAR INVERTIDO
Thermomix® Girona
Merce Roca Vilalta Delegació Girona
Bienvenidos a mi blog de Thermomix® . Soy Mercè, Agente Comercial Oficial de Thermomix® España, vivo en La Bisbal d'Empordà y pertenezco a la Delegación de Thermomix® Girona. Para cualquier información, contactad directamente conmigo y estaré encantada de atenderos! Benvinguts al meu blog de Thermomix® . Em dic Mercè i soc Agent Comercial Oficial de Thermomix® España, visc a La Bisbal d'Empordà i pertanyo a la Delegació de Thermomix® Girona. Per a qualsevol informació, contacteu directament amb mi i estaré encantada de atendre-us!
¿Quieres que te llame Merce Roca Vilalta Delegació Girona?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Merce Roca Vilalta Delegació Girona por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
SUCRE INVERTIT / AZÚCAR INVERTIDO
08 June 2014 TRUC PERQUÈ AQUEST ANY LES COQUES I ELS GELATS ENS SURTIN DE PRIMERA!!!Sucre Invertit: El sucre invertit és una separació per hidrólisi de la fructosa i la glucosa, és una mica més dolç que el sucre simple i s'utilitza per a coques, gelats,...ja que té una sèrie de propietats molt diferents al sucre que estem acostumats a fer servir: no cristallitza, té més poder endolcidor, manté la humitat a les masses, etc.El resultat d'aquesta recepta és un sucre líquid, una mica espès (sembla un almívar) i gairebé transparent.Aquest sucre, un cop el.laborat, us aguantarà entre 10 i 12 mesos, sense necessitat de nevera, només cal posar-lo en una ampolla, millor de vidre, tapar-la hermèticament i guardar-la en un lloc fresc i sec.ÚS:Gelats: Substituirem entre un 30 i un 80% del sucre blanc per l'invertit. Fa que no cristallitzi i que la textura sigui més cremosa.Pa de péssic: En aquest cas es substitueix el 20% de sucre blanc pel invertit, això farà que ens aguanti més temps flonjo, li aporta humitat, accelera la pujada i a més a més també es pot fer servir pels acabats (per donar un toc brillant).Masses fermentades: Se'n pot utilitzar entre un 50-70% i ajuda a que fermentin més ràpit.RECEPTA SUCRE INVERTIT:INGREDIENTS:
Solicita demostración - 150 gr d'aigua (millor d'ampolla)
- 350 gr de sucre blanc
- 1 sobre de acidulant o una culleradeta de llimona
- 1 sobre de gasificant o una culleradeta de bicarbonat
- Posarem l'aigua a temperatura ambient i programarem 3 min/50º/vel 5 (important que la temperatura estigui a 50º
- Afegirem el sucre i programarem 6 min/80º/vel 4 (important la temperatura)
- Afegirem el sobre blanc de acidulant (o la culleradeta de llimona) i barrejarem 10 seg/ vel 4
- Esperarem a que la temperatura arribi a 60º abans de continuar (uns 5 min, podem accelerar el procés baixant el got de la màquina)
- Un cop estigui la temperatura a 60º, incorporarem el sobre morat de gasificant (o la culleradeta de bicarbonat) i barrejarem 1 min/vel 4
- 150 gr de agua (mejor embotellada)
- 350 gr de azúcar blanco
- 1 sobre de acidulante o una cucharada de limón
- 1 sobre de gasificante o una cucharada de bicarbonato
- Poner el agua a temperatura ambiente y programar 3 min/50º/vel 5 (importante que la temperatura esté a 50º
- Añadir el azúcar y programar 6 min/80º/vel 4 (importante la temperatura)
- Añadir el sobre blanco de acidulante (o la cucharadita de limón) y mezclar 10 seg/ vel 4
- Esperar a que la temperatura llegue a 60º antes de continuar (unos 5 min, podemos acelerar el proceso bajando el vaso de la máquina)
- Una vez alcanzada la temperatura de 60º, incorporar el sobre morado de gasificante (o la cucharadita de bicarbonato) y mezclar 1 min/vel 4