Nou Thermomix® TM6

#Noticias Blog 12 marzo 2019

Hola!!!


Avui us parlaré del nou Thermomix® TM6.  


Ahir a la delegació vam poder-lo tocar i gaudir d'aquest robot de cuina en primera persona! Només havien passat tres dies de la presentació, i la veritat que en tenia moltíssimes ganes de veure i tenir el primer contacte amb el TM6.El 2014 Vorwerk Thermomix® va revolucionar el mercat amb el llançament del Thermomix® Tm5, deixant enrere el "modo manual" i adaptant-se a la nova era de la tecnologia moderna.


El 2019 Vorwerk Thermomix® llança un nou model el Thermomix® TM6, amb només 5 anys de diferència aporta millores significants amb el TM5 en referència a la seguretat, i a les funcions. 


Què ens aporta de diferent?


Estèticament el nou TM6 conserva les seves formes arrodonides del seu antecessor, amb els braços automàtics, la mateixa capacitat de 2.2L, pantalla tàctil, i el mateix varoma.


En canvi, el cistellet ve amb tapa, el cubilet es pot enganxar a la tapa i no cau, i l'espàtula és de silicona. El got també canvia de material, perquè el nou TM6 ha de resistir més altes temperatures.Les noves funcions i característiques del nou TM6 són les següents:


- Cocció a altes temperatures.


- Cuina al buit (cocció lenta).


- Fermenta com una iogurtera.


- El wifi està integrat (cook-key).


- El cookidoo (plataforma oficial) la trobem a la pantalla principal.


- El tamany de la pantalla passa a ser de 6,8 pulgades.


- Balança més precisa, de gram a gram.


- Programa de pre-rentat del got.


- Més silenciós.


I pels més experts, cal mencionar també que la velocitat d'ajustament parteix de les 40rpm i és capaç de superar les 1000rpm.


El got compte amb un motor de 500W, amb protecció contra el sobreescalfament i un consum total de l'equip de no més de 1000W.


PREU DEL Thermomix® TM6 1259€
Si tens ganes de veure el nou model TM6 no dubtis en contactar en mi i et faré una demostració, i si vols ser dels primers en tenir-lo a patir del mes de juny, fes la paga i senyal JA!


RESERVA EL TEU TM6 PER 99€ I SIGUES ELS PRIMERS DE GAUDIR DEL NOU MODEL DE Thermomix® !


Espero que omplis el meu formulari de contacte que trobaràs en el meu blog!!!!!


Gràcies!