advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Petit Suís

05 February 2018
05 February 2018

En els nostres nens els hi encanta el Petit Suís però el volem fer més saludable??? Doncs prova aquesta recepta ben ràpida i fàcil de fer, cedida per una clienta, amb maduixes naturals i et sorprendràs!


Ingredients:


300gr maduixes


1/2 de sobre de gelatina neutra


90gr aigua


100gr nata


70gr formatge Philadelphia


Preparació:


Posem les maduixes en el vas i triturem 15seg a vel10. Afegim l’aigua i la nata, 3min 90 vel1.


Afegim la gelatina i programem 20seg vel4 i després afegim el formatge 30seg vel6.


I 2h a la nevera i llestos per menjar!!!!


Opció: col•lar el triturat de maduixes perquè no es notin tant les pepites.



Foto i recepta cedides per Anna Tebar.

Solicita demostración
05 February 2018
icon-print-2