advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

PANETS PELS PEKES!

18 July 2018
18 July 2018

Tinc dues peques de 3 i 4 anyets, i una de les coses que més em preocupa és la seva alimentació. Thermomix® em dóna varietat i també em dóna la confiança de què el que els hi dono és sa, ja que jo mateixa adapto els ingredients a les nostres necessitats.


Us adjunto una recepta de panets. Fa temps que buscava la textura que aquests em donen; els faig cada dues setmanes, i em permet congelar-los; els trec al despertar les nenes, i quan estan esmorzant els preparo i apa! cap a l'escola! bé, aquests dies d'estiu cap al casalet.


Queden molt tovets, i són boníssims. Aquí teniu ELS MOLLETES DE ANTEQUERA, espero que els proveu i em doneu la vostra opinió aquí en el meu blog!


Si ja teniu el cookidoo.es, trobareu la recepta a la col·lecció VELOCIDAD CUCHARA (lo mejor del blog).


MASSA MARE


10g de llevadura fresca prensada


50gr de llet


85gr de farina de força


aigua templada


1. Posa en el vas 50gr  llet i 10gr llevadura fresca, i programa 2min|37º|vel2.


2. Incorpora 85gr farina i barreja 15seg|vel6. Retira la massa del vas, i dóna-li forma de bola. Posa la bola de massa en un bol, i cubreix-la d'aigua tèbia i deixa reposar fins que floti, uns 10minuts.


MASSA


600gr de farina de força


350gr d'aigua


50gr d'oli d'oliva


10gr de sal


1 cp de sucre


3. Posa en el vas 600gr de farina, 350gr d'aigua, 50gr d'oli, 10gr de sal, 1cp de sucre i la bola de la massa mare. Amassa 3min|espiga. Deixa reposar dins el vas fins que dobli el seu volum, uns 40-60min. Amassa 1min|espiga. Posa la massa sobre el taulell enfarinat, i forma un cilindre amb la massa i ves tallant talls d'uns 50gr. Aplasta lleugerament les rodanxes i dóna'ls-hi forma ovalada.


4. Reparteix la massa en 2 safates de forn forrada amb paper vegetal de forn, cubreix-los i tapa'ls amb un drap de cotó i deixa reposar uns 40-60min.


5. Precalenta el forn a 200ºC amb calor a dalt i a baix.


6. Posa una mica de farina per sobre els panets, baixa la temperatura a 180ºC i forneja 15min (sense que es dornin). Retira del forn i deixa'ls refredar sobre una reixeta uns 30min.


Els pots consumir immediatament o bé congelar-los.





Solicita demostración