Thermomix® Girona

Laura Manera Duran

<p>Em dic <strong>Laura Manera</strong> sóc Team Leader a la delegació de Girona.</p> <p>Abans de ser agent comercial vaig ser clienta. El Thermomix®  mou passions gràcies a una cuina fàcil, sana, econòmica, creativa i ràpida.</p> <p>En aquest blog trobareu receptes, promocions, trucs per poder treure el màxim rendiment cuinant en vertical fent varis plats ahora i així estalviar temps i energia.</p>

Em dic Laura Manera sóc Team Leader a la delegació de Girona.

Abans de ser agent comercial vaig ser clienta. El Thermomix®  mou passions gràcies a una cuina fàcil, sana, econòmica, creativa i ràpida.

En aquest blog trobareu receptes, promocions, trucs per poder treure el màxim rendiment cuinant en vertical fent varis plats ahora i així estalviar temps i energia.

Emprende con Thermomix®

16 noviembre 2021
16 noviembre 2021
Categoría:

T'agradaria ser testador/a del nou model TM6? Tindràs 2 mesos el Thermomix® a casa i durant aquests 2 mesos compartirem amb amics, familia... Estones on podrem fer diferentes receptes! Amb 4 ventes el tindràs sense pagar! 
I recorda sense inversió i sense compromís de compra! A més podràs començar una carrera professional formant el teu propi equip! 


Si coneixes algú que tingui ganes de provar-ho, busqui feina o un extra de diners i creus que els pot interessar no dubtis en compartir-ho 💪🏼

Solicita demostración
16 noviembre 2021