advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Ingrid Garcia Briera

Sóc Ingrid, agent comercial de Thermomix® , delegació de Girona.

Aquí et vull donar a conèixer la meravella tecnològica que regna a la cuina de casa des de fa anys, i que ens permet menjar VARIAT, SA, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Perquè, ... hi ha a qui no li soni el nom de l'Thermomix® ? Pocs no saben el que que és, ... els sona de robot de cuina, ... altres el coneixen de sentir parlar a un familiar, amic o veí que el té, i que parla meravelles dell.

Sóc Ingrid, agent comercial de Thermomix® , delegació de Girona.

Aquí et vull donar a conèixer la meravella tecnològica que regna a la cuina de casa des de fa anys, i que ens permet menjar VARIAT, SA, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Perquè, ... hi ha a qui no li soni el nom de l'Thermomix® ? Pocs no saben el que que és, ... els sona de robot de cuina, ... altres el coneixen de sentir parlar a un familiar, amic o veí que el té, i que parla meravelles dell.

Comprar Thermomix®

Ketchup

18 April 2021
18 April 2021
Categoría:

El ketchup casolà és una d'aquelles salses que sempre va bé tenir a la nevera. Una salsa molt versàtil per acompanyar hamburgueses, frankfurts o uns nuggest de pollastre. Les opcions comercials no són massa saludables, així que m'agrada tenir-ho a casa preparat. Aquesta salsa típica americana és molt bona i realça molt el gust d'alguns aliments. Els dóna un toc molt ric i desitjables.


 Amb Thermomix® és fàcil de preparar ja que només requereix triturar i cuinar, segons la consistència que vulguem deixarem més o menys temps. I es conserva bé a la nevera. És millor deixar-ho reposar al menys un dia perquè tots els sabors s'assentin i tingui el gust realment a l'estil a què estem acostumats.


Una salsa bona i clàssica que us agradarà molt preparar.


Preparació 5 minuts.


 INGREDIENTS (1 recepta completa)


 750 g de tomàquets de pera tallats a quarts


 50 g de pebrot vermell tallat a trossos


 35 g de ceba


 1 gra d'all mitjà


 1 culleradeta de sal


 1 pal de canyella


 1 clau


 20 g de sucre morè


 20 g de mel


 40 g de vinagre de vi blanc


Com fer ketchup casolà en Thermomix®


 1. Posa en el vas els tomàquets, el pebrot, la ceba, l'all i la sal. Trossejar 3 seg / vel 5.


2. Amb l'espàtula, baixa la trituració cap al fons del vas. En “l’antisalpicaduras” sobre la tapa per evitar esquitxades i facilitar l'evaporació. Programeu 20 min / Varoma / vel cullera. Comproveu la consistència de la salsa, si està molt líquida programi 5 minuts / Varoma / vel cuchara.


3. Retira l’antisalpicaduras i posa el cubilet. Tritura 1 min / vel 5-10 progresivamente.


4. Amb l'espàtula, baixa la trituració cap al fons del vas. Posa el clau en un extrem del palet de canyella i afegiu-lo a l'got. Afegiu el sucre morè, la mel i el vinagre i programa 40 min / 50 ° C / vel cuchara.


Posa-ho en un pot hermètic i retira la canyella amb el clau. Quan es refredi, tapal i deixem reposar un dia abans de consumir-lo. Conservar a la nevera.


Alguns aclariments


 Depenent de l'aigua que tinguin els tomàquets, pots haver de programar en el pas 2 uns minuts més / Varoma / vel cullera fins a obtenir la textura adequada.






Solicita demostración