Blog de INGRID GARCIA BRIERA

Paella

#Pastas y arroces 21 abril 2021

Paella

Por Ingrid Garcia Briera | Girona

🍴ingredients🔸90 g d'oli d'oliva🔸100 g de pebrot verd i vermell a trossos grans🔸100 g d'albergínia a trossos grans🔸100 g de carbassó en trossos grans🔸50 g de pastanaga a trossos mitjans🔸50 g de ceba en trossos grans🔸200 g de tomàquet triturat natural...

Croquetes de lluç i gambes

#Aperitivos, entrantes y tapas 19 abril 2021

Croquetes de lluç i gambes

Por Ingrid Garcia Briera | Girona

CROQUETES DE RAP I GAMBES 🍴Ingredients🔸15 g d'oli d'oliva🔸75 g de mantega a trossos🔸15 g de brandi🔸200 g de gambes, llagostins o gambes amb les closques🔸150 g de rap🔸40 g de farina🔸35 g de maizena🔸300 g de llet🔸100 g de nata líquida per cuinar🔸1...

Ketchup

#Salsas y guarniciones 18 abril 2021

Ketchup

Por Ingrid Garcia Briera | Girona

El ketchup casolà és una d'aquelles salses que sempre va bé tenir a la nevera. Una salsa molt versàtil per acompanyar hamburgueses, frankfurts o uns nuggest de pollastre. Les opcions comercials no són massa saludables, així que m'agrada tenir-ho a...

#Trucos 18 abril 2021

Saps que podem tamisar la farina en el Thermomix® ?

Por Ingrid Garcia Briera | Girona

Saps que podem tamisar la farina en el Thermomix® ?🔸És molt fàcil, net i ràpid,📣Et serà molt útil quan vulguis aconseguir pa de pessic o magdalenes molt esponjoses📣Si la massa que aneu a preparar porta cacau, sucre glas, canyella o altres ingredients...

Saps que podem tamisar la farina en el Thermomix® ?