Blog de INGRID GARCIA BRIERA

AMANIDA TEVIA DE SEPIA

#Pescados y mariscos 19 julio 2021

AMANIDA TEVIA DE SEPIA

Por Ingrid Garcia Briera | Girona

INGREDIENTS :julivert fresc300 g de patates pelades i tallades a rodanxes de 5 mm. aprox.100 g de coliflor neta i tallada a rodanxes de 5 mm. aprox.500 g de sípies petites netes500 g d'aigua10 g de mostassa de Dijon50 g de suc de taronja7...

GELAT DE MANGO

#Postres y dulces 18 julio 2021

GELAT DE MANGO

Por Ingrid Garcia Briera | Girona

Un  gelat sempre ve de gust, i si són casolans i saludables 100% encara més !Et deixo la recepta de gelat de mangoEspero que t'agradin tant com a mi!Ingredients:400 g de iogurt líquid, ensucrat400 g de mango (tallat a daus)2 culler...

EL SMOOTHIE PERFECTE

#Bebidas 17 julio 2021

EL SMOOTHIE PERFECTE

Por Ingrid Garcia Briera | Girona

EL SMOOTHIE PERFECTE Saps que vol dir en anglès  smooth? a seva traducció es SUAU, se'n diu així ja que és un batut de fruita força diferent, que t'encantarà,  cremosa sense alcohol  preparada amb trossos i sucs de fruita, concent...

#Bebidas 17 julio 2021

EL SMOOTHIE PERFECTE

Por Ingrid Garcia Briera | Girona

EL SMOOTHIE PERFECTE Saps que vol dir en anglès  smooth? a seva traducció es SUAU, se'n diu així ja que és un batut de fruita força diferent, que t'encantarà,  cremosa sense alcohol  preparada amb trossos i sucs de fruita, conce...

EL SMOOTHIE PERFECTE