AMANIDA TEVIA DE SEPIA

#Pescados y mariscos 19 julio 2021

INGREDIENTS :



  1. julivert fresc

  2. 300 g de patates pelades i tallades a rodanxes de 5 mm. aprox.

  3. 100 g de coliflor neta i tallada a rodanxes de 5 mm. aprox.

  4. 500 g de sípies petites netes

  5. 500 g d'aigua

  6. 10 g de mostassa de Dijon

  7. 50 g de suc de taronja

  8. 70 g d'oli d'oliva verge extra

  9. Sal

  10. pebre


PREPARACIÓ



  1.  Posem al vas el julivert i ho triturem durant 3 segons a velocitat 6. Traiem i reservem.

  2. Posem les patates i la coliflor (tots dos ingredients en rodanxes) a la safata varoma. Posem les sípies en el recipient Varoma.

  3. Posem 1/2 d 'aigua al got  i el tanquem. Col·loquem el recipient Varoma, la safata i la tapadora en la seva posició, sobre la tapa del got . programem 20 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1.

  4. Acabat el temps programat traiem amb cura el recipient varoma.

  5. Posem en un bol per amanides les patates, la coliflor i la sípia. Reservem.

  6. Traiem l'aigua del got i el  rentem.

  7. Posem al got  la mostassa, el suc de taronja, l'oli d'oliva, la sal i el pebre. programem 20 segons, velocitat 4.

  8. Posem part de l'amaniment en la nostra amanida i reservem la resta per si algú voldria afegir més una vegada que tingui l'amanida en el seu plat.

  9. Empolvorem amb el julivert que hem picat a el principi i servim immediatament.