advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Ingrid Garcia Briera

Sóc Ingrid, agent comercial de Thermomix® , delegació de Girona.

Aquí et vull donar a conèixer la meravella tecnològica que regna a la cuina de casa des de fa anys, i que ens permet menjar VARIAT, SA, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Perquè, ... hi ha a qui no li soni el nom de l'Thermomix® ? Pocs no saben el que que és, ... els sona de robot de cuina, ... altres el coneixen de sentir parlar a un familiar, amic o veí que el té, i que parla meravelles dell.

Sóc Ingrid, agent comercial de Thermomix® , delegació de Girona.

Aquí et vull donar a conèixer la meravella tecnològica que regna a la cuina de casa des de fa anys, i que ens permet menjar VARIAT, SA, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Perquè, ... hi ha a qui no li soni el nom de l'Thermomix® ? Pocs no saben el que que és, ... els sona de robot de cuina, ... altres el coneixen de sentir parlar a un familiar, amic o veí que el té, i que parla meravelles dell.

Comprar Thermomix®

amanida de cigrons amb vinagreta

16 July 2021
16 July 2021

AMANIDA MOLT COMPLETA PER L'ESTIU!


INGRDEIENTS:



  • 200 g de cigrons cuits

  • 50 g de pernil cuit

  • 35 g de formatge fresc

  • 35 g d'olives sense os

  • 6 cogombrets en vinagre

  • 6 cebes tendres en vianagre

  • 20 g d'oli d'oliva

  • 1 rajolí de vinagre de poma

  • 1/2 cullerada (mida cafè) de mostassa

  • Sal i pebre


PREPARACIÓ:



  • Col·loquem els cigrons cuits en un bol per amanides.

  • Posem el pernil al got i ho piquem programant 3 segons, velocitat 5. Retirem els trossets i els posem en l'enciamera juntament amb els cigrons.

  • Sense rentar el got, posem 3 cogombres i 3 cebes tendres. Aboquem l'oli, el vinagre i la mostassa. Piquem tot junt durant 3 segons, velocitat 5. Retirem a l'enciamera amb la resta dels ingredients.

  • Trossegem en tres trossos els cogombres restants i les cebes tendres a la meitat. Els incorporem també a l'enciamera. Afegim un pessic de sal i pebre a gust i barregem bé tots els ingredients.


Finalment, afegim el formatge fresc trossejat a daus i ja tenim a punt la amanida per servir.



Solicita demostración