advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Cristina Rodriguez Maso

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

Com fer cireres gratinades amb Thermomix® / Como hacer cerezas gratinadas con Thermomix®

26 March 2019
26 March 2019
Categoría:

Hola a tothom!


Avui us vull presentar aquesta deliciosa recepta que podem fer amb cireres i tan sols 45 minuts tenim un deliciós postre.


Ingredients



  • 2 culleradetes de maizena 250 g de formatge quark

  • 1 culleradeta de pell de llimona ratllada

  • 1 cullerada de sucre vainillat

  • 1 cullerada d'aigua temperada

  • 3 rovells d'ou

  • 1 pessic de sal

  • 3 clares d'ou

  • 2 cullerades de sucre glas (i una mica més per empolvorar)

  • 1 cullerada de rom

  • 400 g de cireres sense pinyol i en meitats

  • 1 culleradeta de mantega (per engreixar)



Preparació



  •  Poseu un bol sobre la tapa del vas, tot les cireres i afegiu el rom i ½ cullerada de sucre glas. Barregi i reservi. Preescalfeu el forn a 210ºC. Greixatge amb la mantega 6 pots de melmelada (de 150-200 ml).

  • Poseu la papallona a les fulles. Poseu 3 clares, la sal i 1½ cullerades de sucre glas i muntanya 3 minuts / vel 4. Traieu i reservi la papallona i aboqui les clares muntades en un bol.

  • Poseu la papallona a les ganivetes, posi 3 rovells, l'aigua, el sucre vainillat i la pell de llimona ratllada i bata 3 minuts / vel 4.

  • Afegiu el formatge quark i la maizena i barregi 20 seg / vel 3.

  • Afegiu les clares muntades i barregeu 20 seg / vel 1. Traieu la papallona.

  • Repartiu les cireres macerades en els pots (reservi 6 meitats) i aboqui la massa fins omplir-los. Col·loqui en el centre de cada got ½ cirera.

  •  Posi al forn durant 10-15 minuts (210 ° C), fins que la superfície estigui lleugerament daurada. Traieu del forn, empolvoreu amb sucre glacé i serveixi.


Bon profit!!


Hola a todo el mundo!!


Hoy os quiero presentar esta deliciosa receta que podemos hacer con cerezas y tan sólo 45 minutos tenemos un delicioso postre.


Ingredientes



  • 1 cucharadita de mantequilla (para engrasar)


  • 400 g de cerezas deshuesadas y en mitades

  • 1 cucharada de ron

  • 2 cucharadas de azúcar glas (y algo más para espolvorear)

  • 3 claras de huevo

  • 1 pellizco de sal

  • 3 yemas de huevo

  • 1 cucharada de agua templada

  • 1 cucharada de azúcar vainillado

  • 1 cucharadita de piel de limón rallada

  • 250 g de queso quark

  • 2 cucharaditas de maicena


Preparación



  •  Precaliente el horno a 210ºC. Engrase con la mantequilla 6 tarros de mermelada (de 150-200 ml).

  • Ponga un bol sobre la tapa del vaso, pese las cerezas y añada el ron y ½ cucharada de azúcar glas. Mezcle y reserve.

  • Coloque la mariposa en las cuchillas. Ponga 3 claras, la sal y 1½ cucharadas de azúcar glas y monte 3 min/vel 4. Retire y reserve la mariposa y vierta las claras montadas en un bol.

  • Coloque la mariposa en las cuchillas, ponga 3 yemas, el agua, el azúcar vainillado y la piel de limón rallada y bata 3 min/vel 4.

  • Añada el queso quark y la maicena y mezcle 20 seg/vel 3.

  • Agregue las claras montadas y mezcle 20 seg/vel 1. Retire la mariposa.

  • Reparta las cerezas maceradas en los tarros (reserve 6 mitades) y vierta la masa hasta llenarlos. Coloque en el centro de cada vaso ½ cereza.

  • Hornee durante 10-15 minutos (210°C), hasta que la superficie esté ligeramente dorada. Retire del horno, espolvoree con azúcar glas y sirva.

    Que aproveche!!



Solicita demostración
26 March 2019
icon-print-2