Com fer galetes de canyella de pasqua amb Thermomix® / Como hacer galletas de canela de pascua con Thermomix®

#Postres y dulces 21 abril 2019

Hola a tothom!


Per semana santa tenim moltes receptes típiques. Avui des de Thermomix® Girona us animo a fer aquestes delicioses i divertides galetes de pasqua, us animeu?


Comencem!


Ingredients


200gr de farina de rebosteria


50gr de sucre glaç


1-2 culleradetes de canyella molta


70gr de mantega


30gr d'aigua


1 culleradeta de vainilla líquida


30gr de mel


Decoració glacejat


200gr de sucre glaç


1 clara d'ou


4-5 gotes de suc de llimona


colorant alimentari


Procediment


Posi en el got la farina, el sucre glaç i la canyella i barregi 10 seg/vel 6.


Incorpori la mantega, l'aigua, la vainilla i la mel i barregi 15 seg/vel 6. Retiri la massa del got, emboliqui en film transparent i deixi reposar 15 minuts a la nevera. Netegi el got. 


Preescalfi el forn a 180ªC. Forri 2 safates de forn amb paper de vegetal. 


Col·loqui la massa entre 2 plàstics i estiri-la procurant que quedi tota d'un mateix grossor (arpox 3-4 mm). 


Talli les galetes amb el talla pastes amb forma de ou, conill, etc i col·loqui a una safata de forn. 


Posi al forn per tandes durant 10 - 12 min (180ºC). Deixi refredar abans de decorar (aprox 15-20 min). 


Decoració amb sucre glaç


Posi en el got el sucre glaç, la clara d'ou i el suc de llimona i barregi 10 seg/vel 6. Posi dos cullerades de barreja en un bol amb colorant, barregi bé i avoqui a una màniga pastissera amb boca molt fina. Posi la resta de barreja a una altre màniga pastissera. Decori les galetes al seu gust i deixi que el glacejat es solidifiqui. 


Serveixi o reservi en un recipient tancat. 


Bon profit!!




Hola a todos!


Para semana santa tenemos muchas recetas típicas. Hoy desde Thermomix® Girona os animo a hacer estas deliciosas y divertidas galletas de pascua, te animas?


Empezamos!


Ingredientes


200gr de harina de repostería


50gr de azúcar hielo


1-2 cucharaditas de canela molida


70gr de mantequilla


30gr de agua


1 cucharadita de vainilla líquida


30gr de miel


Decoración glaseado


200gr de azúcar hielo


1 clara de huevo


4-5 gotas de zumo de limón


colorante alimentario


Procedimiento


Ponga en el vaso la harina, el azúcar glas y la canela y mezcle 10 seg / vel 6.


Incorpore la mantequilla, el agua, la vainilla y la miel y mezcle 15 seg / vel 6. Retire la masa del vaso, envuelva en film transparente y deje reposar 15 minutos en la nevera. Limpie el vaso.


Precalentar el horno a 180ªC. Forre 2 bandejas de horno con papel de vegetal.


Coloque la masa entre 2 plásticos y estire-la procurando que quede toda de un mismo grosor (arpox 3-4 mm).


Corte las galletas con el corta pastas con forma de huevo, conejo, etc y coloque a una bandeja de horno.


Ponga en el horno por tandas durante 10-12 min (180ºC). Deje enfriar antes de decorar (aprox 15-20 min).


Decoración con azúcar glas


Ponga en el vaso el azúcar glas, la clara de huevo y el jugo de limón y mezcle 10 seg / vel 6. Ponga dos cucharadas de mezcla en un bol con colorante, mezcle bien y ponga a una manga pastelera con boca muy fina. Ponga el resto de mezcla a otra manga pastelera. Decore las galletas a su gusto y deje que el glaseado se solidifique.


Sirva o reserve en un recipiente cerrado.


Buen provecho!!