Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!
Home › Delegación Girona › Anna Maria Colomé Fiol › Pescados y mariscos › SEPIA AMB PILOTILLES , receptes d'abans
Anna Maria Colomé Fiol
Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!
¿Quieres que te llame Anna Maria Colomé Fiol?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Anna Maria Colomé Fiol por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
SEPIA AMB PILOTILLES , receptes d'abans
19 February 2023Cuina tradicional catalana elaborada amb productes de mercat, combinant gustos de mar i muntanya
Perfecte com a plat únic ben acompanyat d'una bona amanida i un bon vi blanc
Ingredientes
- 20 gr ametlles torrades
- 125 gr ceba
- 6 unit múrgules deshidratades
- 40 gr oli verge extra
- 400 gr sèpia tallada a la teva manera
- 85 cl de vi blanc sec
- 3 brins de safrà
- polsim de pebre vermell dolç
- 2 c/s tomata natural triturat
Pasos de la receta
Posar les ametlles + les múrgules en el got, 15", vel 10, treure i reservar
posar la ceba, l'oli i trossejar 4", vel 5 i sofregir 20', 120º, vel 1
Afegir sèpia + vi blanc + sal + pebre ermell + múrgules + safrà + ametlles + tomata
Cuinar 20', 120º, vel cullera gir invers
Afegir pilotilles "cuites fregides abans", 5', 120º, vel cullera gir invers + 15 ml caldo o vi blanc
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.