DELEGACIÓ Thermomix® GIRONA
C/ MARQUES CALDES DE MONTBUI Nº 98-100
17003 GIRONA
TEL: 872080522
DELEGACIÓ Thermomix® GIRONA
C/ MARQUES CALDES DE MONTBUI Nº 98-100
17003 GIRONA
TEL: 872080522
DELEGACIÓ Thermomix® GIRONA
C/ MARQUES CALDES DE MONTBUI Nº 98-100
17003 GIRONA
TEL: 872080522
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Bon dia a tots/es!! Avui us penjo uns bunyols boníssims i molt esponjosos. #thermomix #thermomixgirona
Ingredients:
- 500g farina (si és de repostaria millor)
- 3 ous
- 2 pomes
- pela llimona
- 200g sucre
- 100g anís
- 1 sobre royal
- 2 culleres petites de cilandre i matafaluga (barrejat)
- 1 pessic de sal
- 100g llet
- oli d'oliva suau per fregir-los
Preparació:
1. Triturar la pell de la llimona 10 seg/vel 7-10
2. Ratllar les pomes 15seg/ vel 4. Reservar.
3. Posar la papallona, ous i el sucre. Programar 2min/ vel 3
4. Posar la llet, anís, sal i les herbes aromàtiques 1min/temp 37º/ vel 3
5. Afegir-hi les pomes, la pela de llimona, la farina i el royal 1min/vel 3
Deixar-ho reposar 20min, després fregir-los en oli abundant, fent-ho amb una cullera o amb màniga pastissera. Sucre pel damunt al gust.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta