Bunyols de vent amb poma

#Postres y dulces 12 abril 2020


Bon dia a tots/es!! Avui us penjo uns bunyols boníssims i molt esponjosos. #thermomix #thermomixgirona


Ingredients:


- 500g farina (si és de repostaria millor)


- 3 ous


- 2 pomes


- pela llimona


- 200g sucre


- 100g anís


- 1 sobre royal


- 2 culleres petites de cilandre i matafaluga (barrejat)


- 1 pessic de sal


- 100g llet


- oli d'oliva suau per fregir-los


Preparació:


1. Triturar la pell de la llimona 10 seg/vel 7-10


2. Ratllar les pomes 15seg/ vel 4. Reservar.


3. Posar la papallona, ous i el sucre. Programar 2min/ vel 3


4. Posar la llet, anís, sal i les herbes aromàtiques 1min/temp 37º/ vel 3


5. Afegir-hi les pomes, la pela de llimona, la farina i el royal 1min/vel 3




Deixar-ho reposar 20min, després fregir-los en oli abundant, fent-ho amb una cullera o amb màniga pastissera. Sucre pel damunt al gust.