advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Montse Mesa Muñoz

Hola, sóc la Montse Mesa. Sóc de Maçanet de la Selva però fa molts anys que visc a Santa Coloma de Farners. Fa temps que cuino amb Thermomix® i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?

Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.

Recepta/ receta

Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de Maçanet de la selva pero vivo en Santa Coloma de Farners. Hace tiempo que cocino con thermomix y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?

Tien

taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.

Hola, sóc la Montse Mesa. Sóc de Maçanet de la Selva però fa molts anys que visc a Santa Coloma de Farners. Fa temps que cuino amb Thermomix® i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?

Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.

Recepta/ receta

Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de Maçanet de la selva pero vivo en Santa Coloma de Farners. Hace tiempo que cocino con thermomix y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?

Tien

taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.

Coca de llardons.

21 January 2023

icon-clock Tiempo de preparación 00:05:00 mins

icon-persons Ración para 12 personas

21 January 2023
Categoría:

Coca de llardons.





  • La coca de llardons és una tradició molt antiga i al meu poble, Santa Coloma de Farners, la preparem el dia de St. Sebastià que és quan celebrem l'arribada del Pare Pelegrí. Si no coneixeu la història us recomano que la busqueu ja que és una tradició molt maca.



  • La coca de llardons és una coca fina i no té res a veure amb el brioix.


Els pinyons es posen  en remull per tal que no quedin negres. Els greixons els pots comprar a la carnisseria tot i que cada vegada costen més de trobar.

icon-list

Ingredientes

  • 150 gr de llardons
  • 200 gr de greix
  • 100 gr d’aigua
  • 100 gr de llet
  • 1 cullerada de matafaluga
  • 25 gr de llevat fresc
  • 400 gr de farina comú
  • Pinyons per decorar o ametlla laminada
  • Sucre
  • Anís en Licor
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Posem els llardons al vas i els triturem 10 segons al 4 i Reservem.

2 Paso

Posem el líquids i el greix al vas i programem 1’30 minut a 37, velocitat 2

3 Paso

Afegim el llevat, la matafaluga, la farina i la sal, programem 2 minuts, velocitat espiga

4 Paso

la deixem reposar 30 minuts dins del vas 

5 Paso

Un cop ha reposat programem 30 segons a velocitat espiga i pel bocal anem afegint els llardons

6 Paso

Retirem la massa del vas i sobre una superfície enfarinada l’anem plegant com si féssim una pasta de full. Repetim el pas 4 o 5 vegades, l’estirem i la posem a la safata del forn, la decorem amb sucre i pinyons. *Escalfem el forn a 180 a dalt i baix* 

7 Paso

La posem a coure 30 minuts fins que estigui daurada, un cop la retirem del forn amb calent la ruixem amb anís--

icon-quotes

Poseu els pinyons o l'ametlla en remull per evitar que es cremin al forn.<br /><br /><br /><br />El temps total de la recepta és d'una hora ja que reposa 30' i ha d'estar dins del forn 30' més. Les racions dependran de com les talleu.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
21 January 2023
icon-print-2