advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Montse Mesa Muñoz

Hola, sóc la Montse Mesa. Sóc de Maçanet de la Selva però fa molts anys que visc a Santa Coloma de Farners. Fa temps que cuino amb Thermomix® i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?

Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.

Recepta/ receta

Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de Maçanet de la selva pero vivo en Santa Coloma de Farners. Hace tiempo que cocino con thermomix y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?

Tien

taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.

Hola, sóc la Montse Mesa. Sóc de Maçanet de la Selva però fa molts anys que visc a Santa Coloma de Farners. Fa temps que cuino amb Thermomix® i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?

Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.

Recepta/ receta

Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de Maçanet de la selva pero vivo en Santa Coloma de Farners. Hace tiempo que cocino con thermomix y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?

Tien

taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.

Comprar Thermomix®

BRIOCHE

18 March 2018
18 March 2018
Categoría:

SI US AGRADA EL BRIOCHE AQUÍ EN TENIU UN QUE US ENCANTARÀ FET AMB MASCARPONE.




                        


INGREDIENTS:


250 grs de mascarpone,


80-120 de sucre 


anís (opcional)


un ou 


120 grs de llet natural


520 grs de farina


llevat fresc


un polsí de sal


PREPARACIÓ:


Afegiu al got 250 grs de mascarpone, entre 80-120 de sucre (dependrà de si us agrada dolç o no), un ou i 120 grs de llet natural. Si us agrada el gust  d'anís hi afegiu un rajolí. Farem 30 segons a velocitat 3 (barregem). 


Hi afegirem un polsí de sal, 520 grs de farina de força i llevat fresc (25 grs). Barregem uns segons a velocitat 5,5-6 i després amassarem 10 minuts V espiga.


La massa és molt agradable i no s'enganxa. La posem en un bol tapada que llevi el doble el seu volum. Després pesarem unes boletes de 100 grs i les posarem en un motllo untat amb mantega. Farem un sol (una bola al mig i les altres al voltant), tornarem a tapar la massa que llevi fins doblar el volum, veureu que queden enganxades. 


Pre-escalfarem el forn a 180 º i posarem el brioche pintat amb ou uns 30-40 minuts.Vigileu que no es cremi de sobre. Si us agrada, quan el traieu del forn hi podeu posar sucre glaç per sobre. 


BON PROFIT!!


Recepta inspirada de directo al paladar.

Solicita demostración
18 March 2018
icon-print-2