Thermomix® Girona

Montse Mesa Muñoz

Hola, sóc la Montse Mesa. Sóc de Maçanet de la Selva però fa molts anys que visc a Santa Coloma de Farners. Fa temps que cuino amb Thermomix® i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?

Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.

Recepta/ receta

Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de Maçanet de la selva pero vivo en Santa Coloma de Farners. Hace tiempo que cocino con thermomix y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?

Tien

taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.

Hola, sóc la Montse Mesa. Sóc de Maçanet de la Selva però fa molts anys que visc a Santa Coloma de Farners. Fa temps que cuino amb Thermomix® i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?

Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.

Recepta/ receta

Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de Maçanet de la selva pero vivo en Santa Coloma de Farners. Hace tiempo que cocino con thermomix y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?

Tien

taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.

Nata Muntada

28 March 2020
28 March 2020
Categoría:

Aquests dies de confinament aprofito per cuinar i a la vegada fer fotos i vídeos per als meus clients. Vaig pensar que fer un vídeo de com muntar la nata seria interessant i la veritat que ho ha sigut ja que l'he compartit amb molta gent. Aquí us el deixo, si us agrada podeu donar-li un like. 


Estos días de confinamiento aprovecho para cocinar y a la vez hacer fotos y vídeos para mis clientes. Pensé que hacer un vídeo sobre cómo montar nata sería interesante y la verdad que lo ha sido ya que lo he compartido con mucha gente. Aquí os lo dejo, si os gusta podéis darle un like.




Ingredients


200-600 grs de nata (mínim 35% de matèria grassa)


sucre


formatge cremós (opcional)


Ingredientes


200 - 600 g de nata (mínimo 35% de grasa) fría


azúcar


queso cremoso (opcional) 


Preparación




Primer farem el sucre glass, 30s a v10. Hi posarem les papallones, hi abocarem la nata ben freda i començarem a muntar. Sense posar temps farem a v 3,5-4 i anirem controlant per el forat del cubilet. Podem parar la màquina per comprovar si està muntada i tornar-la a engegar.


Primero pulverizaremos el azúcar 30s a v10. Pondremos la mariposa y pondremos la nata bien fría y sin programar el tiempo montaremos la nata a v 3,5-4 prestando atención para evitar batir en exceso y que se haga mantequilla. Retire la mariposa y utilice la nata a su conveniencia.



Solicita demostración
28 March 2020