advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Merce Roca Vilalta Delegació Girona

Bienvenidos a mi blog de Thermomix® . Soy Mercè, Agente Comercial Oficial de Thermomix® España, vivo en La Bisbal d'Empordà y pertenezco a la Delegación de Thermomix® Girona. Para cualquier información, contactad directamente conmigo y estaré encantada de atenderos! Benvinguts al meu blog de Thermomix® . Em dic Mercè i soc Agent Comercial Oficial de Thermomix® España, visc a La Bisbal d'Empordà i pertanyo a la Delegació de Thermomix® Girona. Per a qualsevol informació, contacteu directament amb mi i estaré encantada de atendre-us!  

Bienvenidos a mi blog de Thermomix® . Soy Mercè, Agente Comercial Oficial de Thermomix® España, vivo en La Bisbal d'Empordà y pertenezco a la Delegación de Thermomix® Girona. Para cualquier información, contactad directamente conmigo y estaré encantada de atenderos! Benvinguts al meu blog de Thermomix® . Em dic Mercè i soc Agent Comercial Oficial de Thermomix® España, visc a La Bisbal d'Empordà i pertanyo a la Delegació de Thermomix® Girona. Per a qualsevol informació, contacteu directament amb mi i estaré encantada de atendre-us!  

BRINDEM AMB Thermomix® / BRINDEMOS CON Thermomix®

28 September 2014
28 September 2014
Categoría:
US POSO UN PARELL DE CÒCTELS, QUE ALHORA DE CLÀSSICS, SÓN SEMPRE MOLT BENVINGUTS, PER LA SEVA FACILITAT EN PREPARAR-LOS AMB Thermomix®  ® I PEL SEU GUST, I, US CONVIDO A FER UN BRINDIS PER LA NOVA TEMPORADA!!! OS PUBLICO UN PAR DE CÓCTELES, QUE A LA VEZ DE CLÁSICOS, SÓN SIEMPRE MUY BIENVENIDOS POR SU FACILIDAD EN PREPARARLOS CON Thermomix®  ® Y POR SU SABOR...Y OS INVITO A BRINDAR POR LA NUEVA TEMPORADA!!!AIGUA DE VALÈNCIAINGREDIENTS:
  • 200 gr. de sucre
  • 2 taronges pelades sense res de pell blanca
  • 1 llimona també ben pelada
  • 500 gr. de glaçons
  • 150 gr. de licor  blanc que no sigui anís. (Cointreau, ginebra,ron etc.)
  • 1 Ampolla de cava
ELABORACIÓ:
  1. Posar a dins del got el sucre, les taronges, la llimona i la meitat dels glaçons,
  2. Programar 1 minut  vel. progressiva 5-10
  3. Afegir la resta de glaçons i triturar 1 minut  5-10
  4. Programar vel. 3 sense temps i anar incorporant el licor i el cava poc a poc.
  5. Servir inmediatament!
AGUA DE VALENCIAINGREDIENTES:
  • 200 gr de azúcar
  • 2 naranjas peladas, sin nada de piel blanca
  • 1 limón también bien pelado
  • 500 gr de cubitos de hielo
  • 150 gr de licores blancos que no sean anís (ron, Cointreau, ginebra, etc)
  • 1 botella de cava
ELABORACIÓN:
  1. Poner dentro del vaso el azúcar, las naranjas, el limón y la mitad de los cubitos.
  2. Programar 1 minuto  vel. progresiva 5-10
  3. Añadir el resto de cubitos y triturar 1 minuto vel. progresiva  5-10
  4. Programar vel. 3 sin tiempo y añadir por el bocal los licores y el cava poco a poco.
  5. Servir inmediatamente! 
  CÒCTEL BELLINIINGREDIENTS:
  • 4 meitats de préssec en almívar
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 1 cullerada de sucre (opcional)
  • 12 glaçons
  • 1 ampolla de cava
PREPARACIÓ:
  1. Posem en el got el préssec, el suc de llimona, el sucre, el gel i 100 g. de cava i programem 30 seg./ vel. 7 .
  2. Programem vel. 3 sense temps i anem tirant la resta del cava pel bocal.
  3. Servim al moment ben fred.
 CÓCTEL BELLINI INGREDIENTES:
  • 4 mitades de melocotón en almíbar 
  • 1 cucharada de zumo de limón 
  • 1 cucharada de azúcar (opcional) 
  • 6 cubitos de hielo 
  • 1 botella de cava
PREPARACIÓN:1.     Ponemos en el vaso el melocotón, el zumo de limón, el azúcar, el  hielo y 100 gr de cava. Programamos 30 seg, vel 7 .2.     Programamos vel. 3 sin tiempo y vamos echando el resto de cava por el bocal.3.     Servimos al momento bien frío.
Solicita demostración
28 September 2014
icon-print-2