advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Marta Cullell Carbones

Soy Marta, Agente Comercial de  Thermomix® de la delegación de Girona. En este espacio, mi Blogoesfera,  podemos compartir ideas, recetas, experiencias.... o sencillamente buscar información de como utilizar y dar rendimiento a vuestra Thermomix® . Y para los posibles lectores y futuros clientes ,  si lo deseais, contactad conmigo y podeis ver una Degustación Culinaria gratuita y sin ningún compromiso.          

Soy Marta, Agente Comercial de  Thermomix® de la delegación de Girona. En este espacio, mi Blogoesfera,  podemos compartir ideas, recetas, experiencias.... o sencillamente buscar información de como utilizar y dar rendimiento a vuestra Thermomix® . Y para los posibles lectores y futuros clientes ,  si lo deseais, contactad conmigo y podeis ver una Degustación Culinaria gratuita y sin ningún compromiso.          

MOLLETES DE ANTEQUERA

21 April 2020
21 April 2020



Els molletes d'Antequera són uns panets, de molla molt tova, -d'aquí ve el seu nom- i poc torrats, amb escorça molt suau, de forma ovalada i plàns, 


Los molletes de Antequera son unos panecillos, de miga muy blanda, -de ahí su nombre- y poco tostados, con corteza muy suave, de forma ovalada y plana,


INGREDIENTS massa mare :


10 g de llevat fresc


50 g de llet


85 g de farina de força


aigua tebia


INGREDIENTS massa :


600 g de farina de força (i una mica més per posar per sobre)


350 g d'aigua


50 g d'oli d'oliva


10 g de sal


1 cullerada de sucre


PREPARACIÓ


Massa mare


1. Posar en el got la llet i el llevat i programar 2 minuts / 37 ° C / vel 2.


2. Afegir la farina i barrejar 15 seg / vel 6. Treure la massa del vas i donar-li forma de bola. Posar la bola de massa en un bol, cobrir amb aigua tebia i deixar reposar fins que suri (aprox.10 minuts).


Massa


1. Posar en el vas la farina, l'aigua, l'oli, la sal, el sucre i la bola de massa mare. Amasar 3 minuts / velocitat espiga. Deixar reposar dins el vas fins que dobli el seu volum (40-60 minuts, en funció de la temperatura ambient).


2. Amb l'espàtula, baixi la massa cap al fons del vas i programar 1 minut / velocitat espiga. Escampar la farina sobre el marbre de la cuina i abocar la massa, formar un cilindre i tallar en 12 rodanxes d'aprox. 100 g. Aixafar lleugerament les rodanxes i donar forma ovalada o rodona.


3. Repartir les masses en 2 safates de forn folrades amb paper vegetal, cobrir amb un drap net de cotó i deixa reposar fins que doblin el seu volum (40-60 minuts, en funció de la temperatura ambient).


4. Preescalfar el forn a 200 ° amb calor dalt i baix. Enfarinar els molletes amb una mica de farina, baixar la temperatura del forn a 180 ° i fornejar cada safata durant 15 minuts (els molletes no han de daurar-se). Treure del forn i deixar refredar sobre una reixeta (aprox. 30 minuts). Poden consumir-se immediatament o congelar-los.


Us animo a que els proveu !! 


Per més info ompliu el formulari del blog i em posaré en contacte amb vosaltres 


@marta_cullell 


Solicita demostración