advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Laura Manera Duran

Em dic Laura Manera sóc Team Leader a la delegació de Girona.

Abans de ser agent comercial vaig ser clienta. El Thermomix®  mou passions gràcies a una cuina fàcil, sana, econòmica, creativa i ràpida.

En aquest blog trobareu receptes, promocions, trucs per poder treure el màxim rendiment cuinant en vertical fent varis plats ahora i així estalviar temps i energia.

Em dic Laura Manera sóc Team Leader a la delegació de Girona.

Abans de ser agent comercial vaig ser clienta. El Thermomix®  mou passions gràcies a una cuina fàcil, sana, econòmica, creativa i ràpida.

En aquest blog trobareu receptes, promocions, trucs per poder treure el màxim rendiment cuinant en vertical fent varis plats ahora i així estalviar temps i energia.

BRUNYOLS DE VENT (POMA)

23 March 2022

icon-clock Tiempo de preparación 00:30:00 mins

icon-persons Ración para 6 personas

23 March 2022

brunyols de vent, aquesta recepta és molt rapida i sencilla de fer. Queden molt tous i esponjosos gracies a posar 2 pomes golden. No es nota el gust de poma. 

icon-list

Ingredientes

  • 2 pomes golden
  • 200gr sucre
  • 3 ous
  • 100gr llet
  • 100gr anis del mono
  • 2 culleradetes matafaluga
  • 500 farina de reposteria
  • 1 sobre llevat en pols reposteria
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 llimona la pell
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

ratllem la pell de la llimona 30seg a vel 5-10

2 Paso

Afegim les pomes pelades i tallades a octaus i trocejem 15seg vel 4 i ho reservem

3 Paso
posem la papallona i tirem els ous i el sucre. programem 2 minuts velocitat 3
4 Paso

afegim la llet, l'anis liquid, la sal, la matafaluga i programem 1 minut a 37 graus vel 3

5 Paso

afegim les pomes i la pell de la llimona reservada, la farina i el llevat en pols. programem 1 minut velocitat 3

6 Paso

La massa es força liquida la deixem reposar la masa uns 20 minuts, fregir amb petites porcions amb l'ajuda de dues culleres amb oli ben calent. un cop cuit els tirem sucre per sobre.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración