cuina a nivells

#Cocción en varoma 25 abril 2019

CUINA A NIVELLS




Sempre ensenyo als meus clients el gran avantatge de cuinar a nivells. Amb Thermomix® ho podem fer gracies al seu recipient Varoma. Sempre que estiguem cuinat dins el got un menjar que tingui liquid o salsa podem aprofitar el vapor per cuinar algun altre aliment al recipient varoma.






Ahir per sopar vaig fer una crema de verdures i aprofito el vapor per fer el dinar de demà 


1 porro


1/2 carbassa


1 carbasso


2 pastanagues


Poso 1 porro amb 25gr d'oli, trocejo 5 segons a velocitat 5 i el sofregeixo 7 minuts 120 graus velocitat 2.


Afegeixo la carbassa, el carbasso i les pastanagues trocejo 7 segons velocitat 5. Afegeixo aigua fins cobrir les ganivetes juntament amb un polsim de sal.


Aprofitant que estic fent una crema de verdures i em fa vapor, faig el dinar de demà. Verdures al vapor amb ous durs.  


omplo el recipient varoma i la safata del varoma amb verdures i ous.


coure tot 30 minuts a temperatura varoma velocitat 2 nomes em caldra triturar la crema de verdures i ja ho tindre llest!


Podrieu aprofitar el varoma per coure peix, carn, verdures, ous, arros blanc, flams... 


tens ganes de coneixer el Thermomix® ? sense cap compromís vinc a fer-te una demostració on podràs cuinar i disfrutar d'una estona aprenent a fer funcionar el Thermomix® . no dubtis en contactar-me a traves del link d'aquesta mateixa pagina ''te llamo gratis"