<p>Soy la <strong>Imma Enrich de La Bisbal d'Empordà </strong> y comercial de la delegación de Girona. </p> <p>Fui clienta antes de ser agente comercial, me animaron a formar parte de esta empresa Thermomix® , y no me arrepiento estoy encantada.</p> <p>Me gusta la cocina creativa, económica y sana.  </p>

Soy la Imma Enrich de La Bisbal d'Empordà  y comercial de la delegación de Girona. 

Fui clienta antes de ser agente comercial, me animaron a formar parte de esta empresa Thermomix® , y no me arrepiento estoy encantada.

Me gusta la cocina creativa, económica y sana.  

FLAM DE FERRERO ROCHER

30 diciembre 2020
30 diciembre 2020
Categoría:
INGREDIENTS:


  • 200ml. Nata 35% materia grassa

  • 10 bombons ferrero rocher

  • 500ml. De llet

  • 2 sobres de quallada

  • 100gr. Sucre

  • Caramel líquid per el moltlle


PREPARACIÓ:



  1. Posar al vas els bombons i funció triturar 15 seg.

  2. Afegir dins el vas tots els ingredients, 15 min. 90* vel.3

  3. Mentrestant posar caramel al motlle.

  4. Un cop acavat deixar reposar al menys 6 hores.( millor d' un dia per l'altra).


BON PROFIT

Solicita demostración
30 diciembre 2020