Com fer batut de capuccino exprés amb Thermomix® / Como hacer batido de capuccino exprés con Thermomix®
#Bebidas 10 abril 2019
Bona tarda a tothom!
Amb l'arribada del bon temps sempre ve de gust una bona beguda freda.
Avui des de Thermomix® Girona us animo a provar aquest batut de caputxino.
Comencem...
Ingredients
65gr de sucre
1 cullerada de cafè soluble
160gr de glaçó de gel
360gr de llet freda
Procediment
Posi en el got el sucre y el cafè soluble i polveritzi 20 seg/vel 10. Amb l'espàtula, baixi els ingredients cap al fons del got.
Afegeixi els glaçons i trituri 20 seg/vel 7.
Col·loqui la papallona a les ganivetes. Afegeixi la llet i bat 1 min/vel 3,5. Retiri la papallona.
Reparteixi en 4 gots i serveixi immediatament.
Bon profit!!
Buenas tardes a todos!
Con la llegada del buen tiempo siempre apetece una buena bebida fría.
Hoy desde Thermomix® Girona os animo a probar este batido de capuchino.
Comenzamos ...
Ingredientes
65gr de azúcar
1 cucharada de café soluble
160gr de cubito de hielo
360gr de leche fría
Procedimiento
Ponga en el vaso el azúcar y el café soluble y pulverice 20 seg / vel 10. Con la espátula, baje los ingredientes hacia el fondo del vaso.
Añada los cubitos y triture 20 seg / vel 7.
Coloque la mariposa en las cuchillas. Añada la leche y bate 1 min / vel 3,5. Retire la mariposa.
Reparta en 4 vasos y sirva inmediatamente.
Buen provecho !!