TORTELL DE NATA I CROISSANTETS

#Postres y dulces 29 noviembre 2017



Ingredients:


-Pasta de full


-Ou


-Sucre en pols


-500ml de nata per muntar


Preparació:


1. Tallar, posant un plat a sobre per fer forma rodona i pintar amb ou, tal com indica la foto.



2. Fer triangles del que sobra de la masa, com la foto.



3. Enrotllar els triangles en forma de croissant, pintar amb ou i posar sucre. Així aprofitem el que sobra.



4. Precalentar 10 minuts el forn a 180º. Posar el tortell i els croissants durant 15 minuts, vigilant que no es cremin. Una vegada cuit donar la volta al tortell i coure 15 minuts més.




5. Deixar refredar uns minuts i tallar el tortell amb molt de compte per la meitat, tal com es fa a la foto.



7. Muntar la nata amb la Thermomix® , a velocitat 4.5 amb la papallona, fins que quedi consistent. Afegir-hi sucre pel bucal. Posar-la al pastís amb una màniga pastissera. Ensucrar el tortell per sobre amb sucre en pols, al gust del consumidor. Bon profit!