Blog de ALBERT ROURA JUANOLA

Musclos al Vapor

#Pescados y mariscos 30 mayo 2021

Musclos al Vapor

Por Albert Roura Juanola | Girona

INGREDIENTS:1 - 1,5 kg. de musclosAigua, fins cobrir les ganivetesPREPARACIÓ:Netegem els musclos ben nets i els posem en el recipient Varoma.Posem l'aigua dins el vas, fins cobrir les ganivetes.Col.loquem el varoma a la seva posic...

Salpicó de Llegums

#Legumbres y platos de cuchara 30 mayo 2021

Salpicó de Llegums

Por Albert Roura Juanola | Girona

INGREDIENTS:- 200 gr. de mongetes blanques cuites- 200 gr. de cigrons cuits- 200 gr. de llenties cuites- 1 tomàquet madur tallat a daus- 2 ous durs (reservem alguna rodanxa per decorar)- 250 gr. de palets de crancVinagreta:- 60 gr. de ceba tendra tal...

Fideus a la cassola amb pollastre i salsitxes

#Pastas y arroces 02 mayo 2021

Fideus a la cassola amb pollastre i salsitxes

Por Albert Roura Juanola | Girona

Ingredients:• 120 gr. Ceba• 2 dents d'all• 50 grs. D'oli d'oliva• 150 gr. De tomàquet triturat• 400 gr. Petxuga de pollastre en trossos• 250 gr. De salsitxes a talls• 450 gr. D'aigua• 1 pastilla de caldo de pollastre concentrat• 250 gr. De fideusPre...