Fideus a la cassola amb pollastre i salsitxes

#Pastas y arroces 02 mayo 2021

Ingredients:


• 120 gr. Ceba


• 2 dents d'all


• 50 grs. D'oli d'oliva


• 150 gr. De tomàquet triturat


• 400 gr. Petxuga de pollastre en trossos


• 250 gr. De salsitxes a talls


• 450 gr. D'aigua


• 1 pastilla de caldo de pollastre concentrat


• 250 gr. De fideus



Preparació:


1- Posem la ceba, els alls i l'oli al vas de la Thermomix® . Programem 5 segons/Vel.5.


Seguidament programem 8 min./Varoma/Vel.1.


2- Col.loquem la papallona a les ganivetes i hi tirem el tomàquet, la petxuga de pollastre, i les salsitxes. Programem 10 min./Varoma/Gir esquerra/Vel.cullera.


3-Afegim l'aigua i la pastilla de caldo concentrat. Programem 6 min./Varoma/Gir esquerra/Vel.cullera.


4- Per últim, incorporem els fideus i programem 12 min./Temperatura 100°/Gir esquerra/Vel.cullera.


Retirem la papallona de les ganivetes, ho aboquem en una font i servim inmediatament.


Bon profit !!