Bunyols de bacallà

#Pescados y mariscos 19 marzo 2014

 

Bunyols de bacallà

Aquest plat totalment tradicional en el nostre País, per els amants de la degustació del bacallà hi tenim varies maneres de assaborir-lo i una són els tipics bunyols de bacallà, hi ha qui no els prova pel sol fet del contingut d'all, per això us presento la recepta molt facil de fer amb la Thermomix® .

Si no hi poseu all també queden bons, a casa meva hi ha persones que tenen intoleràcia al all, doncs de primer faig tota la pasta amb el julivert incorporat, en trec la porció que vull sense all, li afegeixo a la resta que he deixat a dins del got i així tots contents, al igual que l'ho de fregir-los, primer sense all i a continuació amb all, així no agafa sabor l'oli.

 

Temps preparació per 4 persones: 10 minuts

Dificultat: molt fàcil, doncs només és una funció de trituració

BUNYOLS DE BACALLÀ, CRISPELLS, GRASALETES etc.
Ingredients:
250 gr. de bacallà (remullat)
2 gobelets de farina = 100 gr.
1 ou
1 cullereta de Royal (opcional, jo no li poso)
1 patata bullida (opcional jo no li poso)
1 ½ gobelets d’aigua = 150 gr.
Preparació:
Tritureu el bacallà a velocitat 5 junt amb l’all i julivert i a continuació els altres ingredients
NOTA: Per fer crispells es posa tant de farina com aigua i sense llevat i poc oli, així
queden plans.