Thermomix® Girona

M Teresa Bardalet Mas

Vaig entrar a Thermomix® per qüestio de curiositat. Aquesta curiositat, ha fet que enguany cumpleixi vinticinc anys oferint un producte capdavanter tant per la seva qualitat, com per la prestació en assistència tècnica   A tots els meus clients us donc les gràcies per haber confiat i que continueu  ajudan-me a poder treballar en la feina que m'agrada, ja que les comercials de VORWERK som autònoms, portem la botiga a sobre les espatlles.

Disposeu sempre que me hàgiu de menester!!!

Vaig entrar a Thermomix® per qüestio de curiositat. Aquesta curiositat, ha fet que enguany cumpleixi vinticinc anys oferint un producte capdavanter tant per la seva qualitat, com per la prestació en assistència tècnica   A tots els meus clients us donc les gràcies per haber confiat i que continueu  ajudan-me a poder treballar en la feina que m'agrada, ja que les comercials de VORWERK som autònoms, portem la botiga a sobre les espatlles.

Disposeu sempre que me hàgiu de menester!!!

Bunyols de bacallà

19 March 2014
19 March 2014
Categoría:

 Aquest plat totalment tradicional en el nostre País, per els amants de la degustació del bacallà hi tenim varies maneres de assaborir-lo i una són els tipics bunyols de bacallà, hi ha qui no els prova pel sol fet del contingut d'all, per això us presento la recepta molt facil de fer amb la Thermomix® .Si no hi poseu all també queden bons, a casa meva hi ha persones que tenen intoleràcia al all, doncs de primer faig tota la pasta amb el julivert incorporat, en trec la porció que vull sense all, li afegeixo a la resta que he deixat a dins del got i així tots contents, al igual que l'ho de fregir-los, primer sense all i a continuació amb all, així no agafa sabor l'oli. Temps preparació per 4 persones: 10 minutsDificultat: molt fàcil, doncs només és una funció de trituracióBUNYOLS DE BACALLÀ, CRISPELLS, GRASALETES etc.Ingredients:250 gr. de bacallà (remullat)2 gobelets de farina = 100 gr.1 ou1 cullereta de Royal (opcional, jo no li poso)1 patata bullida (opcional jo no li poso)1 ½ gobelets d’aigua = 150 gr.Preparació:Tritureu el bacallà a velocitat 5 junt amb l’all i julivert i a continuació els altres ingredientsNOTA: Per fer crispells es posa tant de farina com aigua i sense llevat i poc oli, aixíqueden plans.

Solicita demostración
19 March 2014