advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

M Teresa Bardalet Mas

Vaig entrar a Thermomix® per qüestio de curiositat. Aquesta curiositat, ha fet que enguany cumpleixi vinticinc anys oferint un producte capdavanter tant per la seva qualitat, com per la prestació en assistència tècnica   A tots els meus clients us donc les gràcies per haber confiat i que continueu  ajudan-me a poder treballar en la feina que m'agrada, ja que les comercials de VORWERK som autònoms, portem la botiga a sobre les espatlles.

Disposeu sempre que me hàgiu de menester!!!

Vaig entrar a Thermomix® per qüestio de curiositat. Aquesta curiositat, ha fet que enguany cumpleixi vinticinc anys oferint un producte capdavanter tant per la seva qualitat, com per la prestació en assistència tècnica   A tots els meus clients us donc les gràcies per haber confiat i que continueu  ajudan-me a poder treballar en la feina que m'agrada, ja que les comercials de VORWERK som autònoms, portem la botiga a sobre les espatlles.

Disposeu sempre que me hàgiu de menester!!!

Comprar Thermomix®