Bacallà o altre peix...amb cloïsses, salsa verda i patates

#Pescados y mariscos 19 marzo 2014

Bacallà amb cloïsses i salsa verdaAquest plat, per els amans del peix és una exquissitesa, només necessitem uns 25 minuts de cocció amb el Thermomix® i la preparació d'els ingredients que el "més complicat" és tenir-los i el resultat es de un plat delicat i saboros. BACALLÀ AMB CLOÏSSES i SALSA VERDA Ingredients: 4 serveis, 4 lloms o més de bacallà al punt de sal o altre peix (perca, filets de lluç, mero etc.)100 gr. d’oli d’oliva extra verge,1ceba petita, 2 dents d’all,50gr. de vi blanc, sal, 1 gobelet de fulles de julivert, ½ kl. de cloïsses. 

Preparació:· Pinteu amb oli el fons de les plates del Varoma, col·loqueu-hi el bacallà (la pell asota) i les cloïsses dins el cistell de la Thermomix® .· Amb el got sec, programeu vel 6 i per el forat de la tapa hi tireu els alls amb lesfulles de julivert i tot seguit la ceba, quan es noti el soroll què ja està triturat, pareula Tmx. obriu la tapa, baixeu els ingredients de les parets del got amb l’espàtula,afegiu-hi la resta d’ingredients i torneu a triturar uns segons a vel. 5, col·loqueu-hi elcistell dins del got, tapeu, situeu el recipient Varoma sobre la tapa i programeu 20’,temperatura Varoma, vel. 2.· Serviu i decoreu al gust. Que vagi de gust!!!