advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Montse Mesa Muñoz

Hola, sóc la Montse Mesa. Sóc de Maçanet de la Selva però fa molts anys que visc a Santa Coloma de Farners. Fa temps que cuino amb Thermomix® i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?

Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.

Recepta/ receta

Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de Maçanet de la selva pero vivo en Santa Coloma de Farners. Hace tiempo que cocino con thermomix y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?

Tien

taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.

Hola, sóc la Montse Mesa. Sóc de Maçanet de la Selva però fa molts anys que visc a Santa Coloma de Farners. Fa temps que cuino amb Thermomix® i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?

Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.

Recepta/ receta

Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de Maçanet de la selva pero vivo en Santa Coloma de Farners. Hace tiempo que cocino con thermomix y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?

Tien

taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.

Comprar Thermomix®

TORTELL DE REIS

03 January 2020
03 January 2020
Categoría:

Montse Mesa   


 Mira què fàcil és fer un tortell amb un Thermomix® . Mira que fácil que es hacer un roscón con un Thermomix® . Si no el tens demana'm informació, per 38,87 podràs disfrutar d'ell. Si no lo tienes pídeme información, por 38,87 puede ser tuyo.


                                               


         Recepta del llibre cocina fácil y saludable.



El vols fer SENSE gluten? parlem-ne...





INGREDIENTS



MASSA MARE




70 grams de llet



10 grams de llevadura prensada -llevat de paris-



una cullaradeta de sucre



130 de farina de força



MASSA



120 grams de sucre



1 pell de taronja



1 pell de llimona



60 grams de llet



70 grams de mantega a temperatura ambient



2 ous



20 grams de llevadura prensada -de paris-



30 grams d’aigua d’azahar



450 grams de farina de força



1 polsim de sal



DECORACIÓ



1 ou batut per pintar



fruita confitada per decorar



Ametlla laminada



sucre humit amb aigua per decorar



PREPARACIÓ



MASSA MARE



1-Posem la llet, la llevedura, el sucre i la farina a la màquina 15 segons velocitat 4



2- Traiem de la maquina, formem una bola, posem la bola en un bol i cobrim amb aigua tèbia



3- Esperar que la bola floti uns 15 minuts



MASSA



1- Posem paper de forn a la plata



2- Posem a la màquina el sucre, la pell de taronja i la pell de llimona. Triturem 20 segons velocitat 10



3- Afegim la llet, la mantega, els ous, la llevadura, l’aigua d’azahar, la farina, la sal i la bola de la massa mare i barregem 30 segons velocitat 6



4- Després amassem 3 minuts velocitat espiga



5- Tapem la màquina amb dos draps, deixant que la massa dobli el volum. Més o menys una hora.



6- Quan hagi doblat el volum, remenem una mica fins al fons amb l’espàtula



7- Amassem 1 minut velocitat espiga



8- Traiem la massa de la màquina i la posem a sobre el marbre amb una mica de farina



9- Amb la massa farem una una bola ben fina i farem un forat al mig amb els dits (formant el tortell) i el posem a la safata al forn.



10- El posarem a la plata del forn, el pintarem amb l’ou batut i hi posarem les fruites confitades i el sucre humitejat.



Si hi volem posar massapà farem una tira llarga d’uns 10cm d’amplada. Al mig hi posem el massapà i emboliquem



Farem una corona d’uns 35 cm.



 No oblideu la faba i el Rei!!   



Solicita demostración
03 January 2020
icon-print-2