Thermomix® Girona

Montse Mesa Muñoz

Hola, sóc la Montse Mesa. Sóc de Maçanet de la Selva però fa molts anys que visc a Santa Coloma de Farners. Fa temps que cuino amb Thermomix® i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?

Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.

Recepta/ receta

Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de Maçanet de la selva pero vivo en Santa Coloma de Farners. Hace tiempo que cocino con thermomix y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?

Tien

taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.

Hola, sóc la Montse Mesa. Sóc de Maçanet de la Selva però fa molts anys que visc a Santa Coloma de Farners. Fa temps que cuino amb Thermomix® i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?

Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.

Recepta/ receta

Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de Maçanet de la selva pero vivo en Santa Coloma de Farners. Hace tiempo que cocino con thermomix y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?

Tien

taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.

Pollastre a la Catalana!

19 marzo 2020
19 marzo 2020
Categoría:

Quina és la gràcia de tenir un Thermomix® a casa? Doncs estalviar temps, feina i poder adaptar les receptes a la nostra cuina! Aquí us deixo un vídeo que ha fet la meva filla la Jana P. Aprofitar aquests moments tan excepcionals cuinant fa que el temps passi millor i ja de pas donem oportunitats als nens per aprendre d'una manera lúdica i divertida. Espero que us agradi.



POLLASTRE A LA CATALANA


Ingredients: 


 100 g d'oli 


6 dents d'all


2 tomàquets madurs tallat a quarts


130 g de ceba a trossos grans


8 cuixes o contracuixes de pollastre, jo de vegades hi poso alguna ala però a dalt de tot.


sal i pebre


una fulla de llor


230 g de beguda espiritual (conyac o brandy)


20 g de pinyons (opcional)


8-10 prunes (al gust)



Preparació: 


 1. Posem l'oli en el vas, amb els alls i programem 4 minuts, temperatura varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera. 


2. Posem la papallona. Afegim la ceba, la tomata, els alls, la sal i el pollastre.


3. Programem 8 minuts, temperatura varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera


4. Incorporem algunes prunes, la fulla de llor, el conyac. Programem 40 minuts, temperatura varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera. Quan faltin 15 minuts per a finalitzar, hi afegirem més prunes per el bocal, sense parar.


Sugerència: Podem aprofitar i fer alguna cosa al varoma com flams o arròs.


Si tens algun dubte t'ajudo.  



 Segueix-me a instagram @montse.mesa.338

Solicita demostración
19 marzo 2020