Pollastre a la Catalana

#Noticias Blog 23 marzo 2020

Quina és la gràcia de tenir un Thermomix® a casa? Doncs estalviar temps, feina i poder adaptar les receptes a la nostra cuina! Aquí us deixo un vídeo que ha fet la meva filla la Jana P. Aprofitar aquests moments tan excepcionals cuinant fa que el temps passi millor i ja de pas donem oportunitats als nens per aprendre d'una manera lúdica i divertida. Espero que us agradi.



POLLASTRE A LA CATALANA 


Ingredients:



 100 g d'oli



6 dents d'all



2 tomàquets madurs tallat a quarts



130 g de ceba a trossos grans



8 cuixes o contracuixes de pollastre, jo de vegades hi poso alguna ala però a dalt de tot.



sal i pebre



una fulla de llor



230 g de beguda espiritual (conyac o brandy)



20 g de pinyons (opcional)



8-10 prunes (al gust)



Preparació:



 1. Posem l'oli en el vas, amb els alls i programem 4 minuts, temperatura varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera.



2. Posem la papallona. Afegim la ceba, la tomata, els alls, la sal i el pollastre.



3. Programem 8 minuts, temperatura varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera



4. Incorporem algunes prunes, la fulla de llor, el conyac. Programem 40 minuts, temperatura varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera. Quan faltin 15 minuts per a finalitzar, hi afegirem més prunes per el bocal, sense parar.



Sugerència: Podem aprofitar i fer alguna cosa al varoma com flams o arròs.



Si tens algun dubte t'ajudo.





 Segueix-me a instagram @montse.mesa.338