Thermomix® Girona

Montse Mesa Muñoz

<p>Hola, sóc la <strong>Montse</strong> <strong>Mesa</strong>. Sóc de <strong>Maçanet de la Selva</strong> però fa molts anys que visc a <strong>Santa Coloma de</strong> <strong>Farners</strong>. Fa temps que cuino amb <strong>Thermomix® </strong> i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?</p> <p>Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.</p> <p><a href="https://thermomix-girona.es/montse-mesa-munoz/pastas-y-arroces/arros/" target="_blank">Recepta/ receta</a></p> <p></p> <p>Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de <strong>Maçanet de la selva</strong> pero vivo en <strong>Santa Coloma de Farners</strong>. Hace tiempo que cocino con <strong>thermomix</strong> y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?</p> <p>Tien</p> <p>taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.</p>

Hola, sóc la Montse Mesa. Sóc de Maçanet de la Selva però fa molts anys que visc a Santa Coloma de Farners. Fa temps que cuino amb Thermomix® i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?

Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.

Recepta/ receta

Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de Maçanet de la selva pero vivo en Santa Coloma de Farners. Hace tiempo que cocino con thermomix y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?

Tien

taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.

llenties: arròs i peix al vapor.

03 mayo 2020
03 mayo 2020

Hola, avui us he preparat un vídeo perquè veieu què fàcil és aprofitar el vapor residual i preparar més d'un plat a la vegada. He cuinat llenties amb arròs i peix. Agafeu els ingredients que tingueu a casa o els que vosaltres normalment ja utilitzeu per fer les llenties. Espero que us agradi.


Hola, hoy os he preparado un vídeo para que veáis que fácil es aprovechar el vapor residual y preparar más de un plato a la vez. He cocinado lentejas con arroz y pescado al vapor. Los ingredientes son los que tengáis por casa o los que vosotros utilizáis para hacer unas lentejas. Espero que os guste.
Solicita demostración