Thermomix® Girona

Montse Mesa Muñoz

<p>Hola, sóc la <strong>Montse</strong> <strong>Mesa</strong>. Sóc de <strong>Maçanet de la Selva</strong> però fa molts anys que visc a <strong>Santa Coloma de</strong> <strong>Farners</strong>. Fa temps que cuino amb <strong>Thermomix® </strong> i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?</p> <p>Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.</p> <p><a href="https://thermomix-girona.es/montse-mesa-munoz/pastas-y-arroces/arros/" target="_blank">Recepta/ receta</a></p> <p></p> <p>Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de <strong>Maçanet de la selva</strong> pero vivo en <strong>Santa Coloma de Farners</strong>. Hace tiempo que cocino con <strong>thermomix</strong> y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?</p> <p>Tien</p> <p>taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.</p>

Hola, sóc la Montse Mesa. Sóc de Maçanet de la Selva però fa molts anys que visc a Santa Coloma de Farners. Fa temps que cuino amb Thermomix® i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?

Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.

Recepta/ receta

Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de Maçanet de la selva pero vivo en Santa Coloma de Farners. Hace tiempo que cocino con thermomix y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?

Tien

taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.

EDICIÓN CHOCOLATE

12 octubre 2017
12 octubre 2017
Categoría:

No et quedis sense la teva. Adelanta't al Nadal!La nova edició de Thermomix® " Edición chocolate " ja està a la venta fins al 20 de novembre (o fins esgotar existències) a un preu molt llaminer: 1399 €Aquesta edició es pot finançar a 24 mesos al 0%Així que per la quota de 58,87 € pot ser teva.


La nova edició conté:

  • Thermomix®


  • Segon got de cuina complert.


  • llibre de Xocolata.


  • Codi de descàrrega per disfrutar del llibre en Cookidoo abans que ningú.


  • Utensilis de decoració.


Si vols informació pots posar-te en contacte amb mi. Pots disfrutar del Thermomix® ja! o fer-te un regalet al Nadal. Parlem?

Solicita demostración
12 octubre 2017