Thermomix® Girona

Montse Mesa Muñoz

<p>Hola, sóc la <strong>Montse</strong> <strong>Mesa</strong>. Sóc de <strong>Maçanet de la Selva</strong> però fa molts anys que visc a <strong>Santa Coloma de</strong> <strong>Farners</strong>. Fa temps que cuino amb <strong>Thermomix® </strong> i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?</p> <p>Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.</p> <p><a href="https://thermomix-girona.es/montse-mesa-munoz/pastas-y-arroces/arros/" target="_blank">Recepta/ receta</a></p> <p></p> <p>Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de <strong>Maçanet de la selva</strong> pero vivo en <strong>Santa Coloma de Farners</strong>. Hace tiempo que cocino con <strong>thermomix</strong> y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?</p> <p>Tien</p> <p>taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.</p>

Hola, sóc la Montse Mesa. Sóc de Maçanet de la Selva però fa molts anys que visc a Santa Coloma de Farners. Fa temps que cuino amb Thermomix® i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?

Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.

Recepta/ receta

Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de Maçanet de la selva pero vivo en Santa Coloma de Farners. Hace tiempo que cocino con thermomix y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?

Tien

taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.

Bunyols de l'Empordà

13 abril 2020
13 abril 2020
Categoría:

BUNYOLS DE L'EMPORDÀ


Hola, aquests dies estem cuinant molt, els meus clients no paren. Aquesta setmana santa confinada la podem dedicar a cuinar i a provar receptes que potser mai no havíem fet. Aquí us deixo la recepta dels bunyols de l'Empordà. Jo vaig anar ràpid i no vaig fer el foradet al mig però vosaltres li podeu fer. Us recomano que els deixeu llevar fins que surtin del got, que hi tireu un rajolí d'anís després de fregir-los amb oli de girasol i que els passeu per sucre glass, espero que us agradin.


Hola, estos días estamos cocinando mucho, mis clientes no paran. Esta semana santa confinada la podemos dedicar a cocinar y a probar recetas que seguramente nunca hayáis hecho. Aquí os dejo la receta de los buñuelos del Empordá. Yo los hice rápidos y no les di la forma con el agujerito en medio pero vosotros lo podéis hacer. Os recomiendo que los dejéis levar hasta que salgan del vaso, que los rociéis con anís después de freírlos con aceite de girasol y que los paséis por azúcar glass, espero que os guste.




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13 abril 2020